Aanleveren van berichten

Heb je een persbericht, nieuws, foto’s, andere kopij of vragen aan onze redactie? Op deze pagina lees je alles wat je weten moet over het aanleveren van content. Ons e-mailadres is [email protected], maar je kunt ook het formulier onderaan deze pagina gebruiken.

Persberichten

Heeft jouw organisatie of vereniging iets te melden? Zet [email protected] op jullie perslijst. Omdat we meer kopij ontvangen dan we kunnen plaatsen, is het sturen van een persbericht geen garantie voor plaatsing. We proberen wel evenredig aandacht te besteden aan al het moois dat de gemeente Geertruidenberg te bieden heeft, of dat nu is op het gebied van sport, cultuur, politiek of welk ander vlak dan ook.
Mensen zijn visueel ingesteld. Een berichtje mét foto trekt dan ook meer bezoekers dan een kaal stukje tekst. Stuur daarom liefst een of meerdere foto’s mee. Vermeld wie de fotograaf is en of de foto rechtenvrij is (en dus door ons gebruikt mag worden).

Tip de redactie!

Misschien heb je een tip voor de redactie. Een onderwerp dat we over het hoofd zien, een leuk/interessant/opvallend nieuwtje dat je hebt opgevangen? Zolang het gaat om ‘iets’ in de gemeente Geertruidenberg horen we het graag. Dus zeker ook zaken die zich afspelen in Raamsdonksveer en Raamsdonk.

Neem contact op