Prikbus GGD op het Heereplein

Foto: GGD

Is het er nog niet van gekomen om je te laten vaccineren tegen corona? Of heb je nog vragen over de vaccinatie?  Van 26 tot en met 28 augustus is de prikbus van de GGD aanwezig in Raamsdonksveer. Je kunt hier terecht voor je eerste corona vaccinatie.

De prikbus staat op het Heereplein

De prikbus staat van 26 augustus tot en met 28 augustus van 10.00 uur tot 19.00 uur op het Heereplein in Raamsdonksveer. Je kunt bij de prikbus terecht voor je eerste corona vaccinatie. Kinderen vanaf 12 jaar en ouder kunnen met toestemming van hun ouders ook terecht voor een vrijwillige vaccinatie met het Janssen of Pfizer vaccin mogelijk. De bus is een aanvulling op de bestaande vaccinatielocaties, geen vervanging daarvan. Mensen met een bestaande vaccinatie-afspraak bij een reguliere locatie worden niet in de prikbus gevaccineerd. Ook niet wanneer je de afspraak (voor je tweede vaccinatie) hebt laten vervallen.

Heb je een vraag over het vaccineren tegen corona? Ook daarvoor kun je bij de prikbus terecht. De artsen en verpleegkundigen van de GGD staan voor je klaar met antwoorden.

Je hoeft geen afspraak te maken

Je bent van harte welkom! Let op: neem je legitimatiebewijs mee. Ben jij niet in het bezit van een geldig legitimatiebewijs? Kom dan zonder. Samen zoeken we naar een passende oplossing.

Bron: Gemeente Geertruidenberg

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen