Uitnodiging Open Coffee XL voor alle lokale ondernemers 14 april

In heel het land worden Open Coffees georganiseerd, laagdrempelige netwerken voor ondernemers. Open Coffees in midden Brabant organiseren gezamenlijk op 12 april een Open Coffee XL bij Rabobank Amerstreek in Oosterhout.

Het concept Open Coffee is in Engeland gestart bij een van de oprichters van Skype. In 2007 waaide het concept naar Nederland over. Iedere ondernemer weet dat netwerken een belangrijk onderdeel vormt van het ondernemerschap. Het netwerken zelf is in de loop der jaren veranderd. Open Coffee is informeel, gezellig, maar zeker nuttig. De ondernemers die bij de OC’s komen zijn vaak zzp’ers en freelancers, maar iedereen is welkom. Ook voor grotere bedrijven is het vaak interessant om de kleine ondernemers te leren kennen. Het gaat er bij Open Coffee niet om direct klanten te scoren, maar om elkaar te leren kennen. Vanuit het elkaar leren kennen ontstaan goede gesprekken, het uitwisselen van informatie en tips, verwijzingen en ook klanten. Op iedere locatie is de Open Coffee net iets anders, maar het principe is steeds hetzelfde.

Ondernemen houdt niet op bij de stadspoorten. Daarom hebben de organisaties van Open Coffee Altena, Breda, Drimmelen-Geertruidenberg, Etten-Leur, Oosterhout en Waalwijk besloten om een Open Coffee XL te organiseren. Alle ondernemers uit de wijde regio (genoemde regio’s en daarbuiten) zijn daarbij welkom, iedereen die ooit eens een Open Coffee heeft bezocht of in de Open Coffee XL een mooie gelegenheid ziet om kennis te maken met Open Coffee.  Zo kunnen ondernemers ‘kennismaken met de buren’ en nieuwe mogelijkheden zien om te netwerken.

Open Coffee XL wordt gehouden op vrijdag 12 april van 09.00-11.00 uur bij Rabobank Amerstreek, Distributieweg 15, Oosterhout. De toegang is zoals altijd gratis. Fortune Coffee zorgt voor koffie. Normaal gesproken is aanmelden vooraf niet nodig. In verband met de catering en inkoop wordt gevraagd deze keer wel vooraf aan te melden, via Eventbrite of via de ‘reguliere kanalen’ van iedere afzonderlijke Open Coffee.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen