Victoria Run Raamsdonk 2022

Foto:

“Modder, drek, nattigheid, obstakels, avontuur, samenwerking en plezier, dat zijn de basis ingrediënten voor de 3e editie van de Victoria Run!

In Raamsdonk staat een uniek offroad parcours van 10 km voor je klaar. Je doorkruist een rauw puur landschap van weilanden, sloten en kanalen vol met originele en uitdagende hindernissen”.

Voor deze 3e editie hebben we een vernieuwd uitdagend parcours van circa 10 km uitgestippeld. Vrijwel het hele parcours is offroad. Je overwint weilanden, hindernissen, sloten, waterelementen enzovoort. Het parcours is voor iedereen toegankelijk. Dus mocht je een keer een hindernis willen overslaan dan is dit geen enkel probleem. Het gaat om het avontuur, de beleving, de sportieve uitdaging. Het is geen prestatie run, er zal dus ook geen tijdwaarneming zijn. Houdt op het parcours rekening met elkaar, geef elkaar de ruimte en steek indien nodig een helpende toe.

De route is aangegeven met lint en bewegwijzering. Bij elke hindernis staan vrijwilligers en bij oversteekplaatsen staan verkeerregelaars. De aanwijzingen van deze vrijwilligers dienen altijd te worden opgevolgd. Indien gewenst kun je voor een korte versie kiezen. Het is mogelijk om na 5 km de finish op te zoeken.

Afhankelijk van de weeromstandigheden zullen op het parcours diverse waterposten aanwezig zijn.

Doe jij mee? Bestel hier je startticket

  • zaterdag 3 september 2022
  • 11:00 – 14:00
  • Lageweg 5 4944 AR Raamsdonk

——————————————————————————————————————————————————

Vrijwilligers gezocht

Wil je ook een steentje bijdragen? Meld je aan als vrijwillig er of sponsor.

We kunnen alle hulp gebruiken, want er is genoeg te doen zoals het opbouwen en afbreken van hindernissen, bemannen van de hindernissen, verstrekken van startbewijzen, bijhouden van de garderobe, regelen verkeer en nog veel meer.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen