Medisch schoonheidssalon Liesbeth

Foto: Schoonheidssalon Liesbeth

Aan de Keizersdijk 10b te Raamsdonksveer heeft burgemeester, Marian Witte, februari j.l op feestelijke wijze de nieuwe locatie van medisch schoonheidssalon Liesbeth geopend.

Medisch schoonheidsspecialist Liesbeth van Rijen heeft zich de afgelopen jaren middels tal van aanvullende cursussen en diverse info-bijeenkomsten weten te ontwikkelen tot een all-round professional op schoonheidsgebied. Als medisch schoonheidsspecialiste hoort zij zelfs bij de eerste 40 van Nederland. Bij haar bent u als bestaande- en nieuwe klant derhalve in goede en vertrouwde handen. Ook als het gaat om afwijkingen in de huid. Een juiste zorg en een advies op maat staan namelijk centraal in haar bedrijfsvoering. Daarbij geeft de toevoeging “medisch “al aan dat deze nieuwe schoonheidssalon in het hartje van Raamsdonksveer een extra dimensie vertegenwoordigd als het om natuurlijke schoonheid gaat. Ofwel, als medisch specialist op het gebied van schoonheid, weet Liesbeth alle voorkomende oneffenheden of problemen op huidgebied op vakkundige wijze te verhelpen of u op passende wijze te adviseren. Zij is al meer dan 30 jaar actief in de schoonheidsbranche en weet dus als geen ander om haar klanten tevreden de salon te laten verlaten. Dat hebben velen inmiddels ook aan haar zelf bevestigd. Gevolg is een steeds groeiende klantenkring, die voorheen bij haar in de salon aan de Vondellaan kwamen en nu dus in haar nieuwe salon aan de Keizersdijk 10b. Sinds haar start daar heeft Liesbeth ook het genoegen gehad dat veel nieuwe klanten haar als vakvrouw op het gebied van uiterlijke verzorging weten te vinden. Kortom, wilt u ook eens kennis maken met medisch schoonheidsspecialist Liesbeth?, maak dan een afspraak via de mail [email protected]. Wilt u vooraf eventueel nog wat meer over Liesbeth en haar salon weten, kijk dan op haar uitgebreide website www.schoonheidssalonraamsdonksveer.nl Ter plaatse kunt u desgewenst ook meer informatie krijgen over de schoonheids- en visagie producten, die Liesbeth van Rijen gebruikt. Dat betreft voor de viagie het merk Idun en voor de verzorging van je huid Medik8. Voor dat Engelse schoonheidsproduct ben ik, onlangs uitgeroepen tot ambassadeur. Dat betekent dat ik alle huidaspecten en de werking ervan optimaal weet waardoor ik mijn klanten optimaal kan adviseren bij welk huidprobleem dan ook.

Dient tot slot nog vermeld te worden dat In de salon aan de Keizersdijk ook regelmatig workshops gehouden worden. Daarover kunt u mailen of info hierover is ook te vinden op de facebooksite van schoonheidssalon Liebeth in Raamsdonksveer.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden