Nieuws over Kiel Haole 2022

Foto: Kiel Haole

De 11e van de 11e is natuurlijk hét moment om voor de komende carnaval een aftrap te geven. Nieuwe prins(- essen), raden van 11, jeugdvertegenwoordigers en liedjes worden gekozen. Ontwerpen en ideeën worden uitgewerkt en in een enkele bouwhal staan al lasapparaten te ronken.

Na een jaar met een geslaagde digitale versie van Kiel Haole op Haaykaant-TV heeft de organisatie ook op de 11e van de 11e nieuws te melden. De kogel met betrekking tot Kiel Haole 2022 is namelijk door de kerk! Of beter gezegd door het klooster.

De organisatie heeft altijd voor ogen gehad om wisselend tussen de 3 kernen een gezellige en laagdrempelig evenementje te organiseren. Na bij de eerste versie te gast te zijn geweest bij De Witte Leeuw in ’t Faantenlaand is nu, na een jaar van een digitale Corona versie, Den Haaykaant aan de beurt. Dit jaar zullen de bekende ouderwetse carnavalskrakers zich door de Zeven Zusters aan het Kerkplein verspreiden.

De mensen die vorig jaar een ‘kieltje’ hebben aangeschaft zijn verzekerd van hun entree op carnavalsmaandag middag 14:00 uur. Maar we denken na hoe ook mensen zonder Kieltje kunnen aansluiten die middag. Want carnaval vieren we met z’n allen … Meer praktische informatie zal later volgen.

Mocht je in de komende weken ergens nog een oude kiel tegenkomen, leg hem apart je zult hem nog goed kunnen gebruiken.

Bron: kiel haole

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen