Samenwerkingsovereenkomst DELTA Fiber Netwerk ondertekend

Foto: Gemeente Geertruidenberg

Donderdagmiddag ondertekenden wethouder Kevin van Oort en directeur Piet Grootenboer van DELTA Fiber Netwerk een samenwerkingsovereenkomst voor de aanleg van glasvezel in onze gemeente. DELTA Fiber Netwerk is onlangs een glasvezelcampagne in Raamsdonksveer gestart. In maart 2022 start de glasvezelcampagne in Geertruidenberg.

Snel en stabiel internet

Juist in deze tijd biedt een snelle en stabiele internetverbinding veel voordelen waardoor je makkelijk kan thuiswerken, onderwijs kan volgen en sociale contacten kan onderhouden.

Het is in de toekomst fijn voor inwoners en bedrijven om naast de bestaande mogelijkheden voor internet ook voor een glasvezelverbinding te kunnen kiezen. Het laten aanleggen van glasvezel is een keuze. We raden u aan om glasvezel te nemen omdat de aansluitkosten van de glasvezelkabel nu nog gratis is. In de toekomst betaalt u hoge bedragen voor de aansluitkosten.

Alle partijen zijn blij met de ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst, waarin juridische en financiële afspraken zijn gemaakt om het leggen van het netwerk te realiseren.

Informatiemiddagen en online informatieavond

Op 7 en 10 december organiseert DELTA Fiber Netwerk informatiemiddagen voor de inwoners van Raamsdonksveer. Tijdens deze middagen wordt een presentatie gegeven waarin alles over glasvezel en over de campagne uitgelegd wordt. Na afloop is er ruimte om vragen te stellen. De informatiemiddagen zijn in Het Cachot, Haven 121 in Geertruidenberg van 15.00 tot 16.30 uur.

Voor inwoners die niet in de gelegenheid zijn om een informatiemiddag bij te wonen, organiseert DELTA Fiber Netwerk op donderdag 13 januari om 19.30 uur een online informatieavond. Meer informatie is te vinden op gavoorglasvezel.nl.

Meer informatie over glasvezel en DELTA Fiber Netwerk kan u vinden op Geertruidenberg.nl/glasvezel of Delta.nl/internet/glasvezel/raamsdonksveer/.

Bron: Gemeente Geertruidenberg

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen