Yessssssss, we hebben toestemming van de burgemeester om ons statement te maken.

Foto: Stichting Behoud Geertruidskerk

Kapsalon Theater Kerk gaat voor u open op woensdag 19 januari van 11 t/m 17 uur. De scharen van de kapper en de barbier zijn geslepen, de koffie/ thee staan bijna klaar. Als kers op de taart word je tussendoor vermaak door Andy Marcelissen en zijn tonpraatkornuiten Joep de Wildt en Peter van der Maas.

Zij zullen tussen 14.00 uur en 16.30 uur acte de présence geven. Inmiddels zijn onze kappers volgeboekt, maar onze barbier heeft nog ruimte voor u. Graag even reserveren via whats app, Facebook of email. Als u ook kunt komen knippen en u heeft nog klanten die graag op een unieke, verwarmde plek en met vermaak door Andy Marcelissen en zijn tonpraatkornuiten geknipt willen worden: van harte welkom.

Ook andere artiesten zijn welkom tussen 12:00 en 14:00.

Uiteraard kunt u ook onze lopende tentoonstelling “Op Drift” bezoeken terwijl u wacht. Voor meer informatie over de tentoonstelling verwijzen wij u naar de website van de Geertruidskerk: www.geertruidskerk.nl

Wij gaan er een geweldig statement van maken, met inachtneming van de geldende corona regels, want: onze sector moet en kan corona proof open!

Bron: Stichting Behoud Geertruidskerk 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen