Vlammende start tweede seizoen NAC Street League in Geertruidenberg

Foto: NAC Breda,

Aanstaande woensdagmiddag is het zo ver: de Kick-off van de NAC Street League Geertruidenberg. Op 3 november zullen verschillende teams het tegen elkaar opnemen.

De teams bestaan uit leerlingen van deelnemende scholen uit de buurt. Ze nemen het tegen elkaar op door mee te doen aan diverse sport- en spelactiviteiten. De Kick-off vindt plaats bij het Dongemond Soccer Center. Buurtsportcoach Geertruidenberg zorgt samen met NAC Maatschappelijk voor een onvergetelijke start van het straatvoetbalseizoen.

 De straatvoetbalcompetitie wordt dit jaar voor het tweede seizoen naar de buurt gebracht. Maar liefst 13 teams, ca. 160 leerlingen, hebben zich aangemeld voor de Kick-off. Vanaf half twee ’s middags zullen zij van start gaan met de verschillende activiteiten en kennis maken met de andere teams.

Na de Kick-off zullen de competitiewedstrijden elke woensdagmiddag plaatsvinden. Teams van scholen uit Geertruidenberg, Raamsdonk en Raamsdonksveer gaan de strijd met elkaar aan.

Kijk voor meer informatie over de NAC Street League Geertruidenberg op www.nacstreetleague.nl of stuur een e-mail naar [email protected].

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen