Huis van de week, Lunetkade 17 Geertruidenberg

Deze fraaie geschakelde twee onder één kapwoning met garage en achtertuin op het zuidwesten staat op een mooie locatie in de wijk “Bergse poort”. Deze woning is bijzonder fraai gelegen aan de kade van de rivier “de Donge” met geweldig vrij uitzicht. De woning is uitstekend onderhouden en onder moderne architectuur gebouwd.

De woning staat op een perceel van 273m² eigen grond en heeft een woonoppervlakte van ca. 116 m² exclusief de oppervlakte van de zolder ca. 24m2. De totale inhoud is ca. 551m³. Het bouwjaar van de woning is 1996.

De woning is goed onderhouden, volledig geïsoleerd en geheel voorzien van isolerende beglazing. Verwarming en warm water geschiedt middels een Vaillant HR combiketel (bouwjaar 2013). Uniek zijn de 4 grote slaapkamers met de mogelijkheid voor een 5e slaapkamer op de 2e verdieping.

Begane grond:
Entree/hal met meterkast (8 groepen, kookgroep, 2 aardlekschakelaars), deels betegelde moderne toiletruimte met duoblok toilet en een fonteintje. Vanuit de hal toegang tot de uitermate lichte L vormige living met aan de voorkant een erker en grote schuifpui aan de achterzijde. Door deze elementen is er een gezellig zitgedeelte gecreëerd met veel lichtinval. De open keuken is gesitueerd in een hoekopstelling. De keuken is voorzien van een 4-pits keramische kookplaat, RVS afzuigschouw, koelkast, oven, magnetron en een ¾ vaatwasser. De gehele begane grond is voorzien van een eiken parketvloer. Middels de schuifpui of de deur vanuit de keuken komt u in de fraai aangelegde tuin die toegang geeft aan de garage.

1e verdieping:
Middels een vaste trap te bereiken overloop die toegang geeft tot 4 zeer ruim opgezette slaapkamers en de badkamer. De gehele verdieping is voorzien van een nette laminaatvloer (drempelloos) en spachtelputz wandafwerking. De nette complete badkamer is voorzien een ligbad, douchecabine, toilet, aansluiting wasmachine en een wastafelmeubel.

2e verdieping:
Middels een vaste trap te bereiken grote open zolderruimte met dakvenster. Er is een mogelijkheid voor het maken van een 5e slaapkamer. C.V opstelling Vaillant HR, mogelijkheid voor aansluitingen was- en droogmachine en hier is tevens de unit mechanische ventilatie geplaatst.

Tuin:
De grote fraai aangelegde achtertuin ligt op het zuidwesten. Door onder andere de hoge groenvoorzieningen biedt de tuin veel privacy en kunt u genieten van de vele zonnestralen. Achter in de tuin bevindt zich nog een vrijstaande houten berging. Aan de achterzijde van de woning is een groot zonnescherm bevestigd en is er een buitenkraan. Door middel van een separate deur komt u terecht in de garage. De garage biedt de gelegenheid om 1 auto te parkeren. De garage is voorzien van een geïsoleerde kanteldeur, elektra en er is verwarming aanwezig.

Voor de dagelijkse voorzieningen kunt u in het dorp terecht. De woning ligt op fietsafstand tot een supermarkt, sportfaciliteiten en op loopafstand naar het historische centrum van Geertruidenberg. Door de ideale ligging dichtbij uitvalswegen als de A27 en de A59 bent u overal snel ter plekke.

Hebben wij uw interesse gewekt voor deze fraaie woning, neem dan contact met ons op voor een bezichtiging.

Meer informatie:

Bron: Funda.nl
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen