Huis van de week – Koningstraat 1 Raamsdonksveer

Foto: ERA Makelaardij Amerstreek

Deze bijzondere woning ligt aan de rand van de kern van Raamsdonksveer in een van de gezelligste straten van Raamsdonksveer. Bij deze woning komen sfeer, praktisch gebruik en de mogelijkheid tot gelijkvloers wonen samen.

Dit huis is in een zeer goede staat van onderhoud en de laatste 10 jaar op een aantal belangrijke punten gemoderniseerd.

Deze half-vrijstaande woning is o.a. voorzien van 1 slaapkamer waar 2 van te maken zijn, en ook op de begane grond is een 2e of 3e slaapkamer te creëren. De woning heeft een eigen oprit met ruimte voor 2 auto’s en is gelegen in een knusse straat direct aan de rand van het centrum van Raamsdonksveer. Op loopafstand zijn winkels, scholen en het centrum van Raamsdonksveer gelegen.

De grootste pluspunten van deze fraaie woning:

– Zeer goede staat en recent gemoderniseerd.
– Bouwjaar: 1935 maar in goede staat
– Perceeloppervlak van maar liefst 189m²
– Woonoppervlakte van 95m²
– Inhoud van 320m³
– Een woning die heel veel mogelijkheden biedt
– Heerlijke centrale ligging

INDELING
Begane grond:
Een grote oprit naast de woning zorgt voor eigen parkeergelegenheid en toegang tot de voordeur.
Zijingang entree/hal met meterkast en vaste trap naar 1e verdieping. Sfeervolle woonkeuken met L-vormige keukeninrichting met onder andere de volgende inbouwapparatuur. Koelkast, gaskookplaat, oven en afzuigkap. De keuken is voorzien van een nette laminaatvloer. Vanuit de woonkeuken is er toegang tot de gezellige aan de voorzijde gelegen woonkamer. De woonkamer is voorzien van een nette laminaatvloer en stucwerk en behang afwerking.

Via de hal is de zeer ruime bijkeuken/ bergruimte te bereiken met toegang tot de zeer ruime en complete badkamer. De bergruimte is eventueel ook om te bouwen naar een ruime slaapkamer op de begane grond.

De aan de achterzijde gelegen badkamer is voorzien van een moderne inrichting met een wastafelmeubel, ligbad en douchecabine.

Eerste verdieping:
Overloop met een praktische bergruimte. Vanuit de overloop toegang tot de grote slaapkamer die verdeeld is in 2 slaapruimtes.
Deze verdieping is met het eventueel plaatsen van een nieuwe dakkapel te veranderen in 2 ruime slaapkamers.

De tuin is fraai aangelegd met vaste bestrating en leuke gemetselde borders met planten. De tuin is gesitueerd met de open zonkant op het zuiden en je hebt er dus veel zon.
Aan de voorzijde eigen oprit en parkeergelegenheid voor 2 auto’s op eigen grond.

Interesse in deze prima woning? Maak een afspraak voor een bezichtiging.

Meer Informatie

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen