Huis van de week: Karel V Laan 13 Geertruidenberg

Foto:

Leuk gelegen en uitgebouwde twee onder een kapwoning met garage en tuin in een kindvriendelijke woonomgeving op loopafstand van winkels en sportvoorzieningen.

De grootste pluspunten van deze woning zijn:

– De woning is gelegen op een perceel van 220 m²
– Inhoud van 465m³
– Moderne en fraaie keuken
– Voorzien van dubbele beglazing
– De woning heeft een bewoonbare oppervlakte van ca. 114 m² (verdeeld over 96m² woonoppervlakte en een serre van ca.18m²)
– Voorzien van een inpandige garage
– Bouwjaar 1968

Begane grond
Zijentree met trapopgang naar de eerste verdieping, meterkast, toilet en toegang tot de fraai afgewerkte L vormige woonkamer met directe toegang tot de serre en de heerlijke tuin. De tuin is gelegen op het zuidwesten en voorzien van fraaie beplantingen, meerdere terrassen en een achterom. De woonkamer is op een natuurlijke wijze verdeeld in een zit en eetgedeelte. Aan de rechterachterzijde van de woonkamer bevindt zich de toegang tot de gemoderniseerde open keuken met aan weerszijden een rechte opstelling met de nodige apparatuur als: vaatwasser, kookplaat en koelkast. Vanuit de keuken is het achterportaal annex bijkeuken toegankelijk alsmede een doorgang naar de royale garage met openslaande deuren, inpandig en via de buitenzijde te bereiken.

Eerste verdieping
Overloop met vaste trap naar de zolderruimte en toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer, welke is v.v. een ligbad en wastafelmeubel.

Tweede verdieping
Royale 4e zolderslaapkamer met dakkapel en bergruimte. Tevens is hier de moderne HR cv installatie geplaatst.

Een leuke en verrassende woning met een speelse indeling. Met enige afwerkingswerkzaamheden (bijvoorbeeld de badkamer) dient rekening gehouden te worden.

Meer informatie:

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen