Huis van de week: Judith Leysterstraat 18

Zoekt u veel leefruimte?…..dan heeft u nu op loopafstand van winkels als ook het bruisende centrum van Raamsdonksveer een grote moderne tussenwoning gevonden. De woning is hagelnieuw en nog niet bewoond geweest.

Deze woning is recent opgeleverd en daarna afgewerkt en voorzien van een nieuwe keuken, nieuwe toiletruimte en nieuwe badkamer.

Deze fraaie tussenwoning is gelegen in de karakteristieke woonwijk ”Heereland”. De wijk is zeer kindvriendelijk van opzet met o.a. een speeltuin en deels autoluw. De hele wijk is in de afgelopen 12 jaar gebouwd en heeft een sfeervolle jaren 30 uitstraling in een modern jasje.

PLUSPUNTEN

  • Instapklaar!
  • Moderne bouw met volledige isolatie en gas-loos. (warmtepomp verwarming)
  • Inhoud 410 m³
  • Woonoppervlakte van 115 m²
  • Perceel van 127 m²
  • 3 ruime slaapkamers en fraaie en moderne keuken en badkamer
  • Op tweede (zolder)verdieping mogelijkheden om 4e en 5e slaapkamers te maken en tevens een bergzolder/vliering.
  • Kindvriendelijke en onderhoudsvrije tuin!
  • Gelegen op mooie locatie in Raamsdonksveer
  • Woning is gelegen vlakbij het water, natuur Biesbosch
  • Goed begaanbaar voor randstad, Utrecht, Breda, Rotterdam, Dordrecht, etc. A15 en A27 kruispunt.

Indeling: Begane grond:
Ruime entree/hal met meterkast, een volledig betegelde moderne toiletruimte met wandcloset en fonteintje. Vanuit de hal toegang tot de sfeervolle ruime lichte woonkamer (tuinkamer). Door de grote raampartijen heeft de woonkamer een heerlijke lichtinval. De woonkamer is afgewerkt met een fraaie laminaatvloer met vloerverwarming en stucwerk wanden. Voorts is er een royale trapkast en staat de woonkamer in een open verbinding met de keuken. Door middel van de tuindeur krijgt u toegang tot de zonnige achtertuin.

De modern afgewerkte keuken is gesitueerd aan de voorzijde in een dubbele rechte opstelling met een moderne keukenblad met aan inbouwapparatuur geen gebrek: vaatwasser, combi-oven, koelkast, afzuigkap, 4-pits inductie-kookplaat.

Achtertuin is onderhoudsvrij en kindvriendelijk.
ligging – noordoost circa 12 m x 5 m met achterom
berging – houten berging v.v. betonvloer en elektra

Eerste verdieping:
Overloop met vaste trap naar 2e verdieping.
2 zeer riante slaapkamers. Slaapkamer voorzijde met dubbele raampartij, slaapkamer achterzijde met 2 grote dakramen waardoor veel lichtinval. En nog een 3e wat kleinere slaapkamer aan de achterzijde. De gehele verdieping is voorzien van vloerverwarming en een fraaie laminaatvoer.
De badkamer is geheel betegeld en voorzien van douchecabine met ‘Grohe inbouw SmartControl Technologie’, hangend toilet en wastafel. Alles mooi afgewerkt.

Tweede verdieping:
Zolderverdieping: open zolder met veel bergruimte. Deze verdieping is nog af te werken en door de hoogte uitermate geschikt om een 4e en 5e slaapkamer te creëren en een bergzolder/vliering.

Voor de dagelijkse voorzieningen kun je in het eigen dorp terecht. Of wat dacht je van een bezoek brengen aan het nationaal natuurpark “De Biesbosch”? Door de ideale ligging dichtbij uitvalswegen ben je overal snel ter plaatse.

Hebben wij uw interesse gewekt? maakt u dan snel een afspraak voor bezichtiging!

Meer informatie:

Bron: Funda

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen