Huis van de week: Vismarktstraat 1 Geertruidenberg

Foto: Funda / ERA Makelaardij Amerstreek

Deze karakteristieke woning ligt in het centrum van Geertruidenberg aan de rand van de Markt, met vele gezellige terrasjes, eetcafés en winkels op loopafstand.

In de nabijheid ligt het fraaie natuurgebied De Biesbosch! Dit huis is in een goede staat en de uitstraling van de woning past perfect in het straatbeeld en de omliggende woningen.

De belangrijkste pluspunten:

  • Gebruiksoppervlakte ruim 110 m²
  • Inhoud ca. 472m³
  • Oorspronkelijke bouwjaar 1596 maar in 2001 volledig gerenoveerd
  • 4 slaapkamers
  • Moderne keuken en badkamer
  • Unieke indeling
  • Geweldig gelegen aan de rand van de historische markt

BEGANE GROND
Woonkamer voorzien van een mooie zandstenen schouw met gashaard. Elke kamer / ruimte heeft karakteristieke raampartijen, waardoor veel licht naar binnen valt. Door de authentieke balkenconstructie in het hoge plafond, de gestuukte wanden en de donkergetinte tegelvloer (met vloerverwarming op de gehele begane grond) straalt de woonruimte een heerlijk warme sfeer uit!!!
Aan de linkerzijde van de woning is een woon-/eetkeuken gesitueerd met een prachtige luxueuze hoogglansinrichting met hoogwaardige apparatuur. Vanuit de woonkamer, middels een geweldig afgewerkt trappenhuis met smeedijzeren hekwerk en rondgemetselde wand, komt u in de gewelfkelder.

Souterrain/Gewelfkelder
De keurig afgewerkte kelder is te gebruiken als gameroom-/bioscoopkamer of tweede woonkamer. U kunt hier, indien wenselijk,
werken en wonen op een unieke wijze combineren. Het gewelf beschikt over voldoende natuurlijke ventilatiemogelijkheden. Een mechanische aanvulling is aan te raden.

1e VERDIEPING
De gehele eerste verdieping is keurig afgewerkt met stucwerk-wandafwerking en een fraai eiken balkenplafond. Overloop met trapopgang naar de tweede verdieping. Toegang tot 2 ruime slaapkamers en de badkamer.
De badkamer is voorzien van een groot ligbad met whirlpool, een aparte ruim opgezette douchecabine met glazen deuren en mechanische afzuiging erboven, hangend toilet, designradiator en een vaste luxe wastafelmeubel met spiegel en verlichting. Tot aan het plafond voorzien van fraai tegelwerk. Ook in de badkamer is het deels in authentieke staat verkerende eiken balkenplafond zichtbaar!

2e VERDIEPING
Overloop voorzien van stucwerk-wandafwerking en een prachtige vide boven het trappenhuis. Cv-/inloopkast waarin zich de Remeha HR combiketel (2014) bevindt. Vanaf de overloop heeft u toegang tot ook weer twee ruime slaapkamers op deze woonlaag.

Wilt u kijken in deze prachtige authentiek en unieke woning maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging.

Meer informatie:

Bron: Funda.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen