Huis van de week: Burgemeester Moonshof 24 Raamsdonk.

Foto: Funda / ERA Makelaardij Amerstreek

Rustig gelegen aan de rand van de dorpskern, een net afgewerkte moderne hoekwoning met aangebouwde houten berging. Deze leuke woning is gelegen in het relatief nieuwe woonwijkje aan de Burgemeester Moonshof.

Een rustig stukje Raamsdonk met moderne woningen en goede ligging. De woningen zijn hoogwaardig gebouwd, volledige geïsoleerd en voorzien van verwarming middels aardwarmte.

De grootste pluspunten van deze woning zijn:
– Bouwjaar 2010
– Volledig geïsoleerd
– Voorzien van een grote berging
– Flink perceel van maar liefst 173 m²
– Inhoud 316m³
– Woonoppervlakte 92 m²
– Keurig afgewerkt en instap klaar
– Fraai aangelegde zonnige achtertuin
– Achterom via de grote houten berging

Algemene kenmerken:

Deze hoekwoning ligt in een rustige woonwijk nabij de dorpskern. In de directe omgeving zijn er voldoende parkeerplaatsen.

De woning is volledig geïsoleerd en geheel voorzien van isolerende beglazing. De woning is modern en heeft een goed afwerkingsniveau. In 2018 is er een vaste trap naar de tweede verdieping gemaakt waardoor er een volledige tweede verdieping met woonoppervlakte is bijgekomen.

Begane grond: Entree/hal met laminaatvloer, toiletruimte, meterkast met 7 groepen en 2 aardlekschakelaars. Vanuit de hal toegang tot de woonkamer met open keuken. Lichte sfeervolle woonkamer met grote raampartijen en daardoor een heerlijke lichtinval en leefruimte. Aan de voorzijde de open keuken met nette keukeninrichting in een hoek opstelling geplaatst. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals o.a. vaatwasser en inductiekookplaat. Aan de achterzijde middels deur toegang tot de tuin. De gehele begane grond is voorzien van een laminaatvloer.
1e Verdieping: Overloop met toegang tot 2 royale slaapkamers alsmede de badkamer. De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een dakraam, wastafel een inloopdouche. De gehele 1e verdieping is voorzien van een fraaie nette laminaatvloer.

2e Verdieping: Middels vaste trap te bereiken zolderslaapkamer met de aansluiting ten behoeve van de wasapparatuur, dakvenster en fraaie afwerking met een moderne laminaatvloer.

Tuin: De woning beschikt over een royale voor- en achtertuin. De achtertuin is geheel omsloten en is gelegen op het zuidwesten waardoor er gedurende de dag zon en schaduwplekken in de tuin zijn. Aan de achterzijde is een sfeervolle veranda gecreëerd. Voor een geweldig en compleet beeld van de woning: bekijk de video.

Meer informatie:

Bron: Funda

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen