14 nov 2021 – Nederlands beste verhalenverteller in De Schelleboom Eric Borrias speelt: Milarepa

Foto:

Op zondag 14 november keert Eric Borrias weer terug naar De Schelleboom. Nu met zijn nieuwe voorstelling ‘Milarepa’. Hij bewerkte drie solovoorstellingen van theatermaker H. Woudenberg tot één prachtig verhaal waarin hij het pad volgt van Milarepa, van wraak naar verlichting, van geboorte naar dood en wedergeboorte.

Over Milarepa

De vernederingen die Milarepa in zijn jeugd ondergaat na het overlijden va zijn ouders, drijven hem tot wraak. Een gruwelijke wraak, met onschuldige slachtoffers, dood en verderf. Maar de wraak brengt geen rust. Integendeel. Maar als wraak de weg niet is, wat dan wel? Eric neemt je mee in de reis die Milarepa aflegt, kruipt op bijzondere wijze in alle karakters en zet je op het puntje van je stoel.

Over Eric

Eric Borrias staat al jaren aan de top van Nederlandsverhalenvertellergilde en reist het hele land door om verhalen te vertellen voor elke leeftijd. Hij is een graag geziene gast op scholen maar ook bij voorstelling in het theater, voor volwassenen, hangt het publiek aan zijn lippen.
Eric stond eerder in De Schelleboom met zijn vertolking van de bestseller ‘De 100 jarige man die uit het raam klom en verdween’

 

Eric Borrias.

Zondag 14 november | aanvang 14:00

entree €15,00 (incl koffie vooraf en een drankje na de show)

De Schelleboom | Mathildastraat 37a | 0162-437165 (ook voor whatsapp)

[email protected] | www.deschelleboom.nl/voorstellingen

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen