Contact

Geertruidenberg.nieuws.nl is hét lokaal nieuwsplatform dat voorziet in actuele berichtgeving voor en door Geertruidenberg, Raamsdonksveer, Raamsdonk en omgeving. Dagelijks brengen wij het nieuws uit de regio, het lokale nieuws, sportnieuws, cultuurnieuws, agenda, foto’s en gemeentenieuws.

Tip de redactie

Heeft u nieuws over sport, cultuur, politiek, een aankondiging voor een evenement of ander nieuws? Stuur ons uw tips naar [email protected] of [email protected], zet ons op uw perslijst of vul het onderstaande formulier in.

Een bericht valt meer op als het voorzien is van beeldmateriaal. Stuur daarom een of meerdere liggende foto’s mee. Vermeld wie de fotograaf is, of de foto’s rechtenvrij zijn en dus door ons geplaatst mogen worden. U krijgt een persoonlijk bericht als wij uw inzending plaatsen op onze website.

Adverteren

Heeft u interesse om te adverteren? Neem contact op via de mail naar [email protected] of bel naar 06 – 36 11 53 48. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact

Contactformulier

Geertruidenberg.nieuws.nl wordt mogelijk gemaakt door:
Pix4Profs
Hoge Ham 85 G
5104 JC Dongen