Denk mee na over de nieuwe burgemeester en vul de enquête in

De zoektocht naar een nieuwe burgemeester is begonnen! Momenteel wordt deze functie waargenomen door burgemeester J.J. Luteijn. Het is de bedoeling dat de nieuwe burgemeester medio september 2019 wordt benoemd.

De eerste stap is het maken van een profielschets. We nodigen u uit om hierover mee te denken. De gemeenteraad organiseert diverse activiteiten om de wensen en gedachten over een nieuwe burgemeester op te halen:

Online-enquête

Afbeelding over de zoektocht van de nieuwe burgemeester

Laat uw mening horen via de online enquête. De enquête kunt u invullen tot 9 januari.

Teken-/kleurwedstrijd voor basisschoolkinderen

Alle kinderen op de basisscholen ontvingen een tekenplaat waarop ze hun gewenste burgemeester kunnen tekenen. De tekeningen moeten uiterlijk 14 januari zijn ingeleverd op school of het gemeentehuis. De winnaar van zowel de onder- als bovenbouw  gaat pannenkoeken bakken in de klas met de burgemeester. De prijsuitreiking is op 24 januari. Zit uw kind niet op een basisschool in de gemeente? Haal dan een tekenplaat op in het gemeentehuis.

Jongeren

De leerlingen van het Dongemondcollege brengen in kaart waaraan volgens jongeren de nieuwe burgemeester moet voldoen.

Straatinterviews

Ook komt u de komende periode raadsleden van de vertrouwenscommissie tegen. Zij gaan met u in gesprek over uw wensen voor de nieuwe burgemeester. Ze zijn te vinden op 29 december in het centrum van Raamsdonksveer en op 11 januari bij de weekmarkt in Raamsdonk.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen