Het Tweede Bedrijf Junior speelt Greaze!

Sinds 2012 heeft toneelgroep Het Tweede Bedrijf uit Geertruidenberg een jeugdafdeling. Zij hebben prachtige voorstellingen gespeelt in de omgeving van Geertruidenberg. Zoals Oliver Twist, Minoes, De club van lelijke kinderen, Wordt vervolgd! en Om op te vreten. De meeste van de jeugdspelers zijn er al vanaf het begin bij, dus er is inmiddels de nodige ervaring met toneelspelen.

Dit jaar spelen wij de alom bekende musical Grease!

Met behulp van de volwassen leden van de toneelgroep , hebben de spelers zelf de affiches, filmpjes, choreografie, kleding en decorstukken gemaakt. Iedere dinsdag wordt er gerepeteerd voor de musical. Best spannend om dit ultieme liefdesverhaal te spelen als je zelf tussen de 10 en 15 jaar oud bent. Maar na hard werken is het gelukt om er een kleurrijke vrolijke herkenbare en ontroerende familievoorstelling van te maken.

We volgen Danny en Sandy tijdens hun laatste jaar op Highschool Rydell High en zien hoe zij en hun vrienden, Liefde, verdriet en vriendschap ontdekken. Alle klassiekers passeren de revue en je wordt van harte uitgenodigd om mee te komen genieten. Volg onze voorbereidingen op facebook (het tweede bedrijf junior voorheen kindertoneellyceum) en Instagram.

Waar en wanneer

  • We spelen op 16 en 17 november om 20.15 uur en 18 november om 14.30 uur in cultureel centrum De Mayboom in Made
  • Reserveren via www.toneelgroephettweedebedrijf.nl
  • Kaarten 10 euro

Voorproefje 

https://www.facebook.com/hettweedebedrijfjr/videos/1154226204730649/

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen