Programma Winterfair

Op 8 december is weer een sfeervolle Winterfair op de Markt van Geertruidenberg. Je kunt genieten van diverse kraampjes, heerlijke hapjes en drankjes en muziek.

De Markt in Geertruidenberg wordt omgetoverd tot een regionale ontmoetingsplek om gezamenlijk te eten en te drinken en om in kerststemming te komen.

Santarun

De winterfair van start gaan met een sportieve Santa run. Deze run, georganiseerd door de buurtsportcoach zal finishen op de Markt. Bekijk hier alle informatie over de route en meld je aan voor de Rotary Santa Run Geertruidenberg.

Torenbeklimming

De VVV stelt je in de gelegenheid om al dit feestelijks te bewonderen tijdens 2 torenbeklimmingen. Vanaf de toren kun je de prachtig verlichte Markt en het spektakel van de Winterfair van boven af bekijken. Prijs: volwassenen € 3,50, kinderen € 1,50. De  torenbeklimmingen starten bij het VVV kantoor, Markt 46 om 16.00 uur en 19.30 uur. Reserveren is niet nodig.

Museum De Roos

Een bezoek aan Museum De Roos is ook zeer de moeite waard. Naast de vaste collectie is er de prachtige wisselexpositie ‘Museum De Roos pakt uit!!’ te bewonderen. In combinatie met een torenbeklimming is de entree slechts € 2,00.

Goed doel

De opbrengst van de Winterfair gaat naar een goed doel.  De opbrengst van de winterfair vriendenactie 2017 is gedoneerd aan de Joyce foundation. De vrienden van de winterfair hebben zo een klein steentje bijgedragen aan de ondersteuning voor onderzoek naar een medicijn tegen de ziekte van Huntington.

De stichting: Wij moedigen kraamhouders, deelnemers en omwonenden aan hun kraam, uitvoering en hun huis in het gekozen thema zo mooi mogelijk te benaderen tijdens de Winterfair. Alle categorieën maken kans op een leuke prijs.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen