Lidl Raamsdonksveer levert bijdrage aan speeltuin Sandoel

Foto: Lidl Raamsdonksveer

Lidl Raamsdonksveer heeft op initiatief van de supermarktmanager een cheque van 250 euro overhandigd aan Speeltuin Sandoel. Het geld is bedoeld om een bijdrage te leveren aan het opknappen van de speeltuin en deze te voorzien van nieuwe speeltoestellen.

Werk in uitvoering
Op dit moment wordt er hard gewerkt in de speeltuin. Het nodige grondwerk wordt verricht, er wordt een logische indeling gemaakt en de asfaltbaan wordt opgeknapt. De organisatie is naast het opknappen van de speeltuin druk bezig om geld in te zamelen voor een houten kubus klimrek, een kabelbaan en een draaimolenbank want veel speeltoestellen zijn oud en verweerd. Deze initiatieven komen voort uit een Facebookpool waar de omgeving kon stemmen op wat hen het meest aansprak.

Lidl helpt lokaal
Als landelijke supermarktketen staat Lidl al 22 jaar midden in de maatschappij. Daarom ondersteunt Lidl lokale initiatieven van klanten die bijdragen aan een gezonde, leefbare en duurzame buurt.  Initiatieven kunnen gemeld worden via www.lidl/lokaal. Lidl sponsort bij voorkeur activiteiten die zich richten op de volgende thema’s: maatschappij, onderwijs, gezondheid of duurzaamheid.

Lidl Nederland
Lidl is één van de grootste supermarktketens van Nederland met ruim 400 filialen. Onder het motto ‘de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs’ biedt Lidl een ruim assortiment food en non-food artikelen.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen