Geertruidenberg Nieuws is er voor jou

Sinds kort kun jij het nieuws van Den Berg, Raamsdonksveer en Raamsdonk volgen op Geertruidenberg Nieuws. Hoe handig is dat!

Wie zijn wij?

Wij zijn een klein team dat het leuk vindt naast onze ‘normale’ banen het lokale nieuws te verslaan. Wij zijn twee jaar terug van start gegaan met Drimmelen Nieuws en hebben daar inmiddels een bereik van 4000+ volgers op Facebook. Dat willen we met Geertruidenberg natuurlijk ook erg graag. Nodig daarom ook jouw vrienden uit om Geertruidenberg nieuws te volgen op Facebook! Je vindt de knop ‘nodig vrienden uit’ op onze Facebookpagina rechts bij ‘community’.

Wat gaan we doen?

We gaan je op de hoogte houden van leuke nieuwtjes en evenementen, we gaan belangrijk gemeentenieuws delen en 112-berichten. We gaan foodblogs maken van leuke restaurants in de gemeente. Maar helaas kunnen we niet al het nieuws zelf verslaan. Daarom vinden we het erg fijn als jij ons meehelpt. Want nieuws maken we samen. Heb jij een evenement, een concert, een mooie foto, een opening van een nieuwe zaak.. alles wat in de gemeente Geertruidenberg gebeurt of gaat gebeuren vinden wij interessant!  Mail ons

Adverteren

Er zijn verschillende manieren om te adverteren op Geertruidenberg.nieuws.nl en/of Drimmelen.nieuws. Neem contact op met onze salesmanager op 06 – 2727 9726 en vraag naar de mogelijkheden.

Tot nieuws!
Facebook Geertruidenberg nieuws
Facebook Drimmelen nieuws

 

 

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen