De nieuwe website van de VVV Geertruidenberg is bijna een feit!

Foto: VVV Geertruidenberg

De afgelopen maanden heeft de VVV Geertruidenberg in samenwerking met de gemeente zich hard ingezet om een nieuw digitaal platform te realiseren.

Dit platform bestaat uit een nieuwe en moderne website die ruimte geeft aan ondernemers om zich te onderscheiden met hun producten om zo hun klantenbestand te laten groeien en meer mensen naar onze mooie vestigingsstad te trekken.

Naast de nieuwe mogelijkheden voor de ondernemer, biedt de nieuwe website een duidelijk overzicht over wat er allemaal speelt in Geertruidenberg. Denk hierbij aan de mooie wandelroutes, streekproducten en activiteiten die u kunt vinden in Geertruidenberg. Naast de nieuwe website zal er uitbreiding plaats gaan vinden op het gebied van social media, denk hierbij aan Instagram, Facebook maar ook Snapchat. Met dit nieuwe digitale platform blijft de bewoner en toerist betrokken bij de ontwikkelingen en activiteiten van Geertruidenberg en creëren we een centraal punt waarbij iedereen die zich interesseert of betrokken voelt bij Geertruidenberg zijn/haar activiteiten kan tonen.

De website van het VVV-kantoor maakt deel uit van een breder promotiepakket voor de ondernemers uit de gemeente Geertruidenberg: het ‘alles-in-één-aanbod’. Het pakket bestaat uit een presentatie op de website, een vermelding in de toeristische brochure en op de toeristische plattegrond en een vermelding in de slide show op het scherm in het VVV-kantoor. De brochure wordt ieder jaar in een oplage van meer dan 5.000 exemplaren gedrukt en bij de start van het toeristische seizoen gestuurd naar meer dan 100 organisaties uit de toeristische branche rondom de Biesbosch.

Ondernemers krijgen binnenkort een nieuwsbericht toegestuurd met hierin uitgebreidere informatie van alle nieuwe functies en hoe zij zich aan kunnen sluiten om optimaal gebruik te maken van de nieuwe mogelijkheden. Mocht u nog geen gebruik maken van het alles-in-één-aanbod en bent u nu al geïnteresseerd in wat wij u allemaal in de toekomst kunnen bieden, neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bellen op 0162-517689 of een e-mail sturen naar [email protected].  We willen met deze nieuwe website en digitale uitbreidingen klaar zijn voor de toekomst om Geertruidenberg verder op de kaart te brengen.

Bron: VVV Geertruidenberg

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen