Huis van de week: Raadhuisstraat 72 Raamsdonk

Foto: Funda / Ideale Makelaar

Vrijstaande karakteristieke woning op een rustige locatie met vrij uitzicht over de landerijen, met kamer-en-suite deuren naar de woonkeuken, slaapkamer en badkamer op de begane grond, garage, carport, prieeltje.

Daarnaast is de woning bijzonder doordat deze levens bestendig is met 3 slaapkamer en 2 badkamers, ook op de begane grond.
Bouwjaar 1935, woonoppervlakte is 135 m2, perceelsoppervlakte is 500 m2 en de oplevering is in overleg.

Deze unieke woning is rustig gelegen aan de rand van het landelijke dorpje Raamsdonk. Het Brabantse Raamsdonk ligt onder de elleboog van de snelwegen A27 en A59, even ten noorden van Breda. Een prachtige locatie, want naast de goede ontsluiting per auto is het ook een prima uitvalsbasis voor de natuur- en water(sport)liefhebber. Binnen 5 minuten zijn diverse jachthavens en Nationaal Park De Biesbosch te bereiken. In het dorp zelf treft u een basisschool, bibliotheek, bakkerij, slagerij en diverse sportfaciliteiten. Tevens op korte afstand (Raamsdonksveer) een postkantoor, banken, winkelstraat en andere dagelijkse voorzieningen.

Indeling:

Begane grond:
Entree/hal met meterkast en plavuizen; royale woonkamer (ca. 5.20 x 7.50 m.) met een plavuizenvloer, houtkachel, trapopgang naar eerste verdieping, luik naar de kelder, rondom rolluiken en kamer-en-suite deuren naar de woonkeuken; Woonkeuken (ca. 5.20 x 3.00 m.) met een plavuizenvloer, vaste kast, rolluik en een U-vormige inrichting met kunststof werkblad, RVS spoelbak, boven en onderkastjes, 5 pits gaskookplaat, afzuigkap, hete lucht oven en vaatwasmachine; achterportaal met tuindeur en plavuizenvloer; toilet met duocloset en fonteintje; badkamer (ca. 1.60 x 1.60 m.) met douche en wastafelmeubel; slaapkamer (ca. 5.20 x 3.50 m.) met tuindeur naar de overkapping en vaste kast met plaats van de HR-combiketel.

Tuin:
De tuin is rondom de woning gelegen. Rechts van de woning is een oprit naar de carport waar zelfs een camper kan staan. Vandaar uit is er een doorgang naar de zij/achtertuin. Naast de woning is een overkapping welke vanuit de slaapkamer te betreden is. De garage (5.20 x 3.50 m.) is ook vanuit de zijtuin te bereiken en is voorzien van een vliering, elektra en water een wasmachine- en droger aansluiting. Achter de garage is de achtertuin gelegen met een schitterend uitzicht over de landerijen. Het prieeltje maakt dit een idyllisch plekje in de tuin. Aan de andere zijde van de woning is een strook welke toegang geeft naar de openbare weg.

Eerste Verdieping:

Overloop met een houten vloer; slaapkamer voorzijde (ca. 5.20 x 3.40 m.) met een foutenvloer, vaste kast en rolluiken Vanuit de vaste kast is er toegang naar de vliering met een vaste trap; slaapkamer achterzijde (ca. 5.20 x 3.00 m.) met een houten vloer, een vaste kastenwand, een deur naar het balkon en een rolluik; badkamer (ca. 3.10 x 2.70 m.) met een ligbad, hangend closet en een wastafelmeubel.

Bijzonderheden:

– Elektra 8 groepen en 2 aardlekschakelaars
– In 2018 is de fundering van de garage extra uitgevoerd met palen
– Warmwater en verwarming geschied door middel van een HR combiketel, Vaillant 2006
– Grens achterzijde perceel loopt uit in een sloot en akkerland, grens is niet helemaal helder
– Dakisolatie en dubbele beglazing
– Gevels zijn gezandstraald en opnieuw ingevoegd, 2006
– Dak is vernieuw in 1996
– Schilderwerk buitenzijde is in 2017 uitgevoerd
– Schoorsteen wordt ieder jaar geveegd
– Voorschot gas en elektra is € 175,-/maand

Parkeren:
Op de openbare weg en op eigen terrein.

Locatie:
– Heerlijke rustige ligging in het landelijk dorp te Raamsdonk met scholen en openbaar vervoer
op korte afstand aanwezig.
– Binnen enkele auto minuten zijn de snelwegen A-27 en A-59 bereikbaar.

Meer informatie:

Bron: Funda

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen