Salon San “de kapper voor je krullen”

Foto: Salon San

Krullen zijn booming! Steeds meer krullenbollen willen hun natuurlijke krul (weer) gaan dragen, zoals we dat zo mooi noemen. Stijltangen gaan de deur uit en mensen gaan op zoek naar de beste producten voor hun krullen. En bij die beste verzorging hoort ook de beste knipbeurt. Krullen knippen is namelijk echt een vak apart en lang niet elke kapper is hier echt bekwaam in.

Bijna elke krullie is wel een keer in zijn of haar leven ‘verknipt’ – krullen die recht worden getrokken en zo maar worden afgeknipt, zonder dat er echt naar de krul wordt gekeken, met als gevolg dat ze vaak veel korter opkrullen dan de bedoeling was. Soms is het zelfs zo erg dat krullenbollen niet meer naar de kapper durven, en zo nu en dan zelf de schaar in handen nemen.

Curly Girl Methode

Sandra van Salon San heeft zelf krullen en ging op onderzoek uit en kwam een hoop platforms tegen over de Curly Girl Methode ook wel CG genoemd, maar ook verschillende kniptechnieken voor krullen. Sandra heeft samen met Alissa een aantal trainingen krullen knippen gedaan om te kijken waar het resultaat het beste en mooiste is. De keuze is gevallen voor de mooie CC1 techniek van Curls & More. Afgelopen najaar hebben Sandra en Alissa trainingen gevolgd om deze techniek te leren. Begin dit jaar zijn zij met vlag en wimpel geslaagd.

Met trots introduceert Salon San de CC1 techniek. Deze kniptechniek is gespecialiseerd voor krullen en zorgt ervoor dat in combinatie met de producten het beste resultaat word behaald voor elke krullenbol. Een mooie krul zonder pluis, wie wil dat nu niet. Op Facebook en Instagram worden regelmatig foto’s en filmpjes gepost met voor en na foto’s maar ook instructiefilmpjes.

Krullen op zijn mooist te doen stralen

Op de website heeft Salon San ook een uitgebreide uitleg staan van de vele benamingen die je tegenkomt als je gaat zoeken op Curly Girl Methode (CG) en jezelf daarin wil verdiepen. De routines die mensen hebben om hun krullen op zijn mooist te doen stralen.

Je bent van harte welkom in de stoel voor een krullen knipbehandeling bij Salon San. Zij nemen uitgebreid de tijd en luisteren naar je wensen, kijken wat je nu gebruikt en wat voor soort krul je hebt en leggen uit wat ze doen en waarom. Maar ook wat je thuis het beste kan gebruiken om hetzelfde resultaat te krijgen.

Krijg je ook al zin in een knipbeurt? Alissa en Sandra zijn in ieder geval super enthousiast! Deze behandeling is ook online in te boeken. Vermeld bij het inboeken per app of telefonisch altijd even dat het om de CC1 techniek gaat.

Liefs,

Salon San

Markt 2
Geertruidenberg
Parkeerplaats Zuidwal 61

Openingstijden:
Maandag: 08:30 – 17:30
Dinsdag: 08:30 – 21:30
Woensdag: 08:30 – 21:30
Donderdag: 08:30 – 21:30
Vrijdag: 08:30 – 17:30
Zaterdag: 08:30 – 12:30

Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door: Salon San

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen