Riool- en asfaltwerkzaamheden Boterpolderlaan

Foto:

Geertruidenberg – Vanaf dinsdag 13 juli tot en met woensdag 21 juli 2021 zullen wegwerkzaamheden plaatsvinden aan de Boterpolderlaan.

We vervangen de rioolput

Op de kruising Boterpolderlaan met de Paulus Potterstraat wordt een rioolput vervangen. Daarnaast zal aansluitend op dit werk nieuw asfalt gedraaid worden in de Boterpolderlaan en de Jeroen Boschstraat.

We verbeteren het rioolsysteem

Deze werkzaamheden zijn noodzakelijk om het rioolsysteem te verbeteren. Door het plaatsen van een extra put en aanpassingen van een stuk riolering worden verstoppingsproblemen opgelost. Deze werkzaamheden duren vanaf dinsdag 13 juli 7:30 uur tot en met dinsdag 21 juli 2021 16:00 uur.

De toplaag van het asfalt in de Boterpolderlaan en Jeroen Boschstraat is in niet alle beste staat en de koude winter heeft nog meer schade aan het asfalt toegebracht. Daarom is besloten om de deklaag te vervangen vanaf kruising Pieter Breugelstraat – Jeroen Boschstraat tot Boterpolderlaan huis nr 34. Om de overlast tot een minimum te beperken is besloten deze werkzaamheden direct na de rioleringswerkzaamheden in de avond/nachturen te laten plaatsvinden.

Asfalteringswerkzaamheden staan gepland op dinsdagavond 20 juli vanaf 21:00 uur tot woensdagochtend 6:00 uur. Jumbo supermarkt zal tijdens regulieren winkeltijden altijd bereikbaar blijven.

De werkzaamheden worden uitgevoerd door C-infra 

De rioolwerkzaamheden worden uitgevoerd door C-infra uit Dongen en het nieuwe asfalt wordt door de firma Schapers uit Raamsdonksveer gerealiseerd.

De werkzaamheden zijn relatief kort, maar van ingrijpende aard. We doen ons best om overlast tot een minimum te beperken. Als er vragen zijn naar aanleiding van het bovenstaande of u ervaart tijdens de werkzaamheden overlast of anderzijds, kunt u contact opnemen met de heer P. Lebbing via 0162-579708.

Bron: Gemeente Geertruidenberg

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen