Bijeenkomst `Brabant als proeftuin voor innovatie’

Foto: Provincie Noord-Brabant

Innovatie biedt nieuwe kansen voor de samenleving, landschap en natuur en voor de sector zelf. In een 2e (online) bijeenkomst van Tour de Brabant Landbouw & Voedsel op 16 februari 2022 komen de kansen van innovatie in de sector aan bod.

Brabant en landbouw en voedsel zijn onlosmakelijk verbonden. De landbouw- en voedselketen zit in ons DNA en is de basis voor de Brabantse economie. Het is dan ook aan ons om de toon te zetten voor het landbouw- en voedselsysteem van de toekomst. Innovatie biedt hierin nieuwe kansen; voor de samenleving, landschap en natuur en voor de sector zelf. In een 2e (online) bijeenkomst van Tour de Brabant Landbouw & Voedsel, met beleidsmakers- en beinvloeders en ketenpartners komen de kansen van innovatie voor de sector aan bod.

Doet u mee?

Highlights uit het programma (woensdag 16 febr. 14.00-17.00 uur):

  • Annie de Veer, directeur Strategie, Kennis en Innovatie, ministerie LNV met een beschouwing over aanknopingspunten voor het Rijk en het nieuwe Bestuursakkoord
  • Wim de Laat, The Protein Brewery over de Eiwittransitie
  • Ruud Tijssens, directeur Public & Cooperative Affairs Agrifirm over Innovatieve stalsystemen
  • Jan van Rijsingen, Executive Director at Fishion BV over Future food
  • Arend Koekkoek, PixelFarmingRobotics over innovatieve en duurzame teelten

Bekijk ook het volledige programma

Aanmelden

En lees meer over: Beleidskader Landbouw & Voedsel

Bron: Provincie Noord-Brabant 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen