Huis van de week: Frederik Hendrik wal 17 Geertruidenberg

Foto: Funda / Van de Water Makelaars

Op een prachtige locatie van Geertruidenberg, aan de Donge gelegen, ruim opgezette eengezinswoning met 4 (mogelijkheid tot 5) slaapkamers, nette achtertuin op het zuid-oosten, houten berging en een eigen parkeerplaats!

In de buurt zijn verschillende supermarkten en winkeltjes, een basisschool en kinderopvang aanwezig. Een middelbare school vindt u in Raamsdonksveer, deze ligt op vijf minuten fietsen. Tot slot is er een goede verbinding met de A27 en A59 waardoor u gemakkelijk naar onder andere Oosterhout, Breda, Waalwijk en Den Bosch reist.

Indeling:

Begane grond:
Ruime entree/hal met toegang tot de volledig betegelde toiletruimte met wandcloset en fonteintje, de meterkast en de trapopgang naar de eerste verdieping. Via de hal bereikt u de sfeervolle living voorzien van een fraaie laminaatvloer, praktische trapkast, tuingericht zitgedeelte met dubbele openslaande deuren naar de zonnige achtertuin en aan de voorzijde van de woning de open keuken. De keuken is voorzien van een keurige keukeninrichting met lichte kleurstelling en diverse inbouwapparatuur te weten: een (nieuwe) 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, combi-oven/magnetron en (nieuwe) vaatwasser. De losse koel-/vriescombinatie wordt ter overname aangeboden.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot een drietal slaapkamers, de badkamer en vaste trapopgang naar de tweede verdieping. De overloop en slaapkamers zijn eveneens voorzien van een fraaie laminaatvloer. De volledig betegelde badkamer is ingericht met een inloopdouche, wandcloset, wastafelmeubel met spiegelkastje en een designradiator.

Tweede verdieping:
Overloop met de opstelplaats van de c.v.-combiketel (Intergas, uit 2009), de mechanische ventilatie-unit, de aansluitingen voor de wasapparatuur en een luik naar een extra bergzolder (ca. 11m²). Via de overloop komt u in de ruime 4e slaapkamer welke is voorzien van eveneens een laminaatvloer en een klein dakkapel aan de voorzijde. Het is mogelijk om hier 2 slaapkamers van te maken.

Tuin:
De onderhoudsvriendelijke achtertuin is gelegen op het zonnige zuid-oosten en voorzien van grote tegels. Achter op het perceel staat de vrijstaande houten berging (ca. 5m²) welke is voorzien van elektra. De tuin is ook door middel van een achterom bereikbaar. Via de poort bereikt u de achtergelegen privé parkeerplaats. Deze is bereikbaar via een mandelig terrein.

Bijzonderheden:
– De woning is optimaal geïsoleerd.
– Groen energielabel A.
– De woning beschikt over een elektrisch zonnescherm aan de achterzijde.
– De gehele voorzijde is voorzien van rolluiken.
– De eigen parkeerplaats is bereikbaar via een mandelig terrein.
– Voor onderhoud van het mandelig terrein wordt € 50,- per jaar afgedragen.
– Voldoende parkeergelegenheid voor de woning.
– Oplevering in onderling overleg.

Meer informatie:

Bron: Funda

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen