Huis van de week: Zeldenrustlaan 18 Raamsdonksveer

Foto: Funda / ERA Makelaardij Amerstreek

Deze moderne, instapklare en fraai afgewerkte eindwoning is gelegen in de moderne woonwijk “t Veer Centraal”. Het centrum is op loopafstand en er is meer dan voldoende parkeergelegenheid aan de voor -en achterzijde.

Hal met fraaie trapopgang, met prettig lopende (luie) trap, de hal biedt toegang tot de woonkamer, moderne toiletruimte met wandcloset en fonteintje. Woonkamer (ca. 42 m²) met fraaie vloertegels en een schuifpui. De woonkamer is mooi afgewerkt met stucwerk wandafwerking en de vloer is voorzien van vloerverwarming. Kortom een sfeervolle en fijne ruime woonkamer.

Aan de voorzijde gelegen modern vormgegeven open keuken met een luxe keukeninrichting in U opstelling, voorzien van diverse inbouwapparatuur; vaatwasser, koelkast, combimagnetron, 5-pits gaskookplaat, afzuigschouw. De woonkamer en keuken vormen en heerlijke leefruimte.

De woning is volledig geïsoleerd en voorzien van dubbele beglazing (HR++ glas).

Buiten:
Goed verzorgde achtertuin, gelegen op het zuidwesten, voorzien van zonneterras, houten erfafscheiding, flinke overkapping voor de extra privacy en buitenkraan. De tuin is tevens bereikbaar achterom via het achtergelegen parkeerterrein waar u ook gemakkelijk uw auto kan parkeren. Aan de achterzijde in de tuin staat een vrijstaande berging welke voorzien is van elektra.

Eerste verdieping:
Overloop biedt toegang tot 2 ruime slaapkamers (Voorheen 3), de slaapkamers zijn mooi afgewerkt met een hoogwaardige laminaatvloer en stucwerk wanden. De badkamer is geheel betegeld en op sfeervolle en smaakvolle manier afgewerkt. Badkamer is v.v. inloopdouche met een glazen douchewand, ligbad, wastafelmeubel, wandcloset en designradiator.

Tweede verdieping:
Overloop met toegang tot een bijzonder grote 3e slaapkamer. Daarnaast gelegen, een technische ruimte met opstelling c.v combiketel (Nefit HR, 2008), regelbare mechanische ventilatie-unit en wasmachine- en drogeraansluiting. De gehele tweede verdieping is voorzien van eenzelfde hoogwaardige laminaatvloer als de eerste verdieping.

Vanuit de slaapkamer en de overloop is er toegang naar het dakterras aan de voorzijde van de woning.

Bijzonderheden:
Deze modern afgewerkte woning is gelegen aan een rustige eenrichtingsweg in een van de nieuwere wijken van Raamsdonksveer “t Veer Centraal”.

Op wandel en fietsafstand liggen de winkelcentra van Raamsdonksveer en het historische centrum van vestingstad Geertruidenberg. Op ca. 2 km is de scholengemeenschap “Dongemond” voor vmbo/havo/vwo gevestigd en meerdere lagere scholen zijn in de nabijheid gesitueerd.

De snelwegen A27 en A59 zijn zeer goed bereikbaar. De woning ligt gunstig ten opzichte van de Randstad en de grote Brabantse steden. De golfbaan en het recreatiegebied “De Kurenpolder” zijn in 5 autominuten te bereiken. Het natuurpark “De Biesbosch” met de grote jachthaven in Drimmelen is op 9 km afstand.
Raamsdonksveer, behorend tot de gemeente Geertruidenberg, is een gezellig Brabants stadje met een gemoedelijke sfeer. De gemeente telt ongeveer 21.500 inwoners en heeft een uitgebreid winkelaanbod, diverse basis- en middelbare scholen, sportverenigingen en andere clubactiviteiten.

Meer Informatie:

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen