Huis van de week: Terreplein 26 te Geertruidenberg

Foto: Funda / ERA Makelaardij Amerstreek

Unieke geschakeld-vrijstaande woning met twee eigen parkeerplaatsen, intieme, zongunstige tuin(patiotuin) op het oosten gelegen en een sfeervol dak/zonneterras. Een praktische gezinswoning met maar liefst 4 ruime slaapkamers.

Er zijn maar vier van deze ruime en unieke woningen in het “Brandepoort bastion“ gebouwd. Gelegen op een super kindvriendelijk locatie met alle voorzieningen binnen handbereik. Vanuit de woning heeft u schitterende zichtlijnen naar gemêleerde samengestelde overige bebouwing.

De grootste pluspunten zijn:
– Inhoud 502m³
– woonoppervlakte 135m²
– Moderne bouw, bouwjaar 2008.
– Woonkeuken met openslaande tuindeuren
– 2 eigen parkeerplaatsen op afgesloten terrein
– Groot dakterras
– Gebouwd met hoogwaardige materialen
– Keurig onderhouden en instap-klaar

De globale indeling/afwerking is als volgt:

Begane Grond:
Via het voetgangers-pad te bereiken zij-entree/hal met meterkast, toiletruimte, inpandige berging/bijkeuken en toegang tot de ruime woonkamer. Toiletruimte, met wandcloset en fonteintje. Vanuit de bijkeuken bereikt u de sfeervolle patiotuin.

Woonkamer met ruime woonkeuken, een lekkere lichte en overzichtelijke ruimte met ramen en tuindeuren. Keuken voorzien van een moderne keukeninrichting, natuurstenen werkblad en luxe inbouwapparatuur. Aan inbouwapparatuur is geplaatst een vaatwasser, 4 pits elektrische kookplaat, combi oven, koelkast en afzuigkap. De ruime woonkamer heeft veel lichtinval en de keuken en woonkamer zijn netjes afgewerkt met een harde PVC vloer.

Eerste verdieping:
Via de overloop toegang tot twee ruime slaapkamer, badkamer en trapopgang naar de tweede verdieping. De eerste slaapkamer aan de voorzijde is netjes afgewerkt en heeft zicht rondom. De tweede slaapkamer aan de achterzijde heeft zicht op de tuinen en toegang tot het ruime dakterras. De badkamer, is voorzien van een wastafelmeubel, een ruime inloopdouche en een wandcloset-toilet. De gehele eerste verdieping is afgewerkt met een harde PVC vloer.

Tweede verdieping:
Overloop geeft toegang tot twee slaapkamers en een inpandige technische ruimte. De eerste slaapkamer aan de voorzijde is netjes afgewerkt. De tweede slaapkamer aan de achterzijde is tevens netjes afgewerkt en geeft zicht op het binnenterrein.
Technische ruimte v.v. HR CV ketel, met zonneboiler ( AWB 2008) en aansluitpunten voor wasmachine en wasdroger. De gehele tweede verdieping is afgewerkt met een harde PVC vloer.

Op het Binnenterrein zijn twee bijbehorende parkeerplaatsen die te bereiken zijn via de elektrisch bediende toegangspoorten.

Meer informatie:

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen