Huis van de week: Berendonk 6 Raamsdonksveer

Foto: Funda / ERA Makelaardij Amerstreek

Ruime, uitgebouwde en zeer nette twee onder een kapwoning die zo te betrekken is. Woning is in 2008 over de gehele breedte uitgebouwd en volledig gemoderniseerd met hoogwaardige materialen.

Het huis is gelegen in een rustige en gunstige gesitueerde woonwijk met een goede bereikbaarheid en scholen en winkels in de omgeving. Op loopafstand (4 minuten) vindt u een winkelcentrum, supermarkt en scholen. De A59 en A27 zijn goed bereikbaar, dus u reist gemakkelijk naar steden zoals Breda, Waalwijk en Tilburg.

Grootste pluspunten zijn :
– Moderne open keuken met Kookeiland (schiereiland)
– Moderne complete badkamer
– Slaapkamer Begane grond (mogelijkheid badkamer BG)
– Flinke woonoppervlakte van 126 m²
– Grote inhoud van maar liefst 518 m³
– Gebouwd in 1988 maar in 2008 uitgebouwd en geheel gemoderniseerd.

Indeling en afwerking:

Begane grond:
Zij-entree/hal met meterkast, volledige betegelde moderne toiletruimte met fonteintje, diepe tuingerichte woonkamer. Achter de woning bevindt zich een keurig aangelegde brede achtertuin. De lichte en ruime woonkamer is voorzien van een lichtstraat, een mooie vloer van natuursteen (Noorse Lei) met vloerverwarming. De woonkamer is voorzien van dubbele schuifdeuren naar de achtertuin. De voormalige garage is omgebouwd tot slaapkamer aan de achterzijde op de begane grond. Tevens is het voorste gedeelte van de garage omgebouwd tot een ruime bergruimte / bijkeuken. De fraaie open keuken is gelegen aan de voorzijde van de woning met een moderne inrichting en een kookeiland v.v. afzuigkap, gaskookplaat. De keuken is verder v.v. koelkast, combimagnetron en vaatwasser en een kunststof werkblad.
De berging/bijkeuken is voor de slaapkamer gelegen en voorzien van een wasmachine aansluiting en tevens uitermate geschikt voor het ombouwen naar een badkamer op de begane grond.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot drie ruime slaapkamers, een inloopkledingruimte, de badkamer en de trapopgang naar de tweede verdieping. De moderne en nette badkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen. De badkamer is volledig betegeld en v.v. ligbad / douchecombinatie met thermostatische kraan, wastafelmeubel en wandcloset toilet.

Tweede verdieping:
Middels vaste trap toegankelijke 5e slaapkamer met aparte wasruimte met CV-ketel (Nefit HR-combiketel, 2015), en aansluitpunten van de was-apparatuur. De zolderslaapkamer heeft een fraaie houten vloer en een groot dak/tuimelraam.

Meer informatie: 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen