Koophuis van de week: Rijtselaan 4 Raamsdonksveer

Foto: Funda / ERA Makelaardij Amerstreek

Zeer goed onderhouden geweldig gelegen grote hoekwoning die zich uitermate goed leent voor levensloopbestendig wonen door een slaapkamer en extra badkamer op de begane grond of kantoor/praktijk aan huis met eigen pantry!

Op een ruim hoekperceel perceel met nabij gelegen garagebox prachtige tuin met tuinkamer en overkapping.
Gelegen in een rustige, ruim opgezette nette woonwijk met in de buurt allerlei voorzieningen zoals sport, kinderopvang en winkels. De ligging is aan de voorzijde vrij.

Het huis heeft 5 slaapkamers een fraaie aangelegde achtertuin met overkapping, een zonneterras en gazon.

De pluspunten en kenmerken:
– Woonoppervlakte ca. 137 m²
– Ruim hoekperceel van 321 m² (incl. garage komt het perceel op een totaal van 381m²)
– Inhoud van 558 m³
– Prachtige achter de woning gelegen overkapping en tuinkamer/serre
– Slaapkamer en extra badkamer op de begane grond
– Bouwjaar 1972
– Garagebox met eigen parkeerplaats
– De woning is volledig geïsoleerd en in een zeer goede staat

Begane grond:
Entree met hal. Nette toiletruimte met een wandcloset en fonteintje. Vanuit de hal toegang tot de woonkamer. De ruime L-vormige woonkamer is voorzien van een schouw met gashaard en keurige tegelvloer. De woonkamer valt positief op door de grote hoeveelheid aan lichtinval. De keuken is aan de achterzijde gelegen en oogt gedateerd, maar verkeerd in een uitstekende staat en enkele apparaten zijn nog als nieuw (niet of nauwelijks gebruikt). De keuken is voorzien van de volgende apparatuur: 4-pits gaskookplaat, een afzuigkap, een vaatwasser, koelkast en oven. Verder biedt de keuken ruim voldoende bergruimte in de onder en bovenkasten.
Vanuit de keuken is het achtergelegen gedeelte te bereiken met een ruime slaapkamer en een badkamer. De slaapkamer is afgewerkt met een keurige laminaatvloer en geeft toegang tot de geweldige achtertuin. De extra badkamer grenst direct aan de slaapkamer en is voorzien van een douche, wastafelmeubel en een 2e toilet.
Deze slaapkamer en badkamer kunnen tevens gebruikt/verbouwd worden tot kantoor/praktijk met eigen pantry.

1e Verdieping:
Overloop met toegang tot 3 ruime slaapkamers met keurige behang-wandafwerkingen en vloerbedekking. De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een toilet, wastafelmeubel en ligbad/douchecombinatie.

2e Verdieping:
Voorzolder met opstelling HR CV combiketel (Nefit HR 1997) en toegang tot de zeer ruime en lichte 5e slaapkamer met een dakraam. Diverse schotten zorgen voor voldoende opbergmogelijkheden.

Buiten:
De afgesloten tuin aan de achter- en zijkant van de woning biedt enorm veel ruimte. De tuin is netjes verzorgd en volledig door begroeiing en schuttingen omgeven. Achterom met poort aan de zijkant. Grote berging met daarin de aansluitingen voor de wasmachine en directe toegang tot de grote tuinkamer met dubbele openslaande tuindeuren waar je een geweldig overzicht over de tuin hebt. Daarnaast nog de overkapping met een heerlijk zitterras. Op een 30 meter lopen ligt de extra garagebox met een eigen parkeerplaats ervoor (totaal 60 m²)
Heeft u interesse om deze super leuke en heerlijk gelegen woning te komen bekijken? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging.

Meer informatie: 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen