Samen sterk in uw buurt

Foto: Team Wijkgericht SAMENwerken

Elke week vindt u onze teams in één buurt.

Deze week zijn we van maandag tot en met vrijdag aanwezig in de buurt rondom de Collegeweg in Raamsdonksveer. We pakken deze week de meldingen uit de Geertruidenberg app over deze buurt op. U vindt team Wijkgericht SAMENwerken op vrijdag 16 februari van 10.00 tot 12.00 uur bij Bloemsaat, fysio in beweging (Collegeweg 2c). We gaan dan graag met u in gesprek over uw ideeën over uw buurt en beantwoorden uw vragen.

Samen aan de slag

Het doel én het voordeel van het buurtbezoek is dat we de meeste werkzaamheden in één week kunnen uitvoeren en afronden. Medewerkers van Wijkgericht SAMENwerken, Afval, Wijkonderhoud en eventueel andere samenwerkingspartners zijn dus in de betreffende week in uw buurt aanwezig.

Schema voor de komende weken

  • Maandag 19 februari t/m vrijdag 23 februari zijn we in buurt Raamsdonksveer 4, dit is omgeving van de Simon Vestdijkstraat.

Team Wijkgericht SAMENwerken is op dinsdag 20 februari aanwezig van 10.00 tot 12.00 uur aanwezig bij speeltuin in de Everdonk.

  • Maandag 26 februari t/m 1 maart  zijn we in buurt Raamsdonksveer 5, dit is de omgeving van ’t Anker.

Team Wijkgericht SAMENwerken is op dinsdag 27 februari aanwezig van 14.00 tot 16.00 uur in winkelcentrum ’t Anker, rondom de Albert Heijn.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen