Doe mee aan de Priknick-dag

Foto: Anna Shvets

Zaterdag 23 maart van 10:00 tot 15:00 uur is het weer ‘Priknick-dag’ in onze gemeente!

U kunt op deze dag samen met buurtgenoten zwerfafval opruimen en voor- of achteraf met elkaar genieten van wat lekkers te eten en te drinken. Een leuke activiteit voor jong én oud, met als resultaat een schone wijk.

Waar?

U als inwoner, vereniging, comité, buurtgenoten en/ of wijkraad staat centraal. Zo kunt u zelf inplannen op welk tijdstip u aan de slag gaat en kunt u zelf een locatie uitkiezen.

Programma

Als u zich heeft aangemeld, staan wij op 23 maart voor u klaar met een Priknick. In overleg met u wordt de Priknick op het juiste tijdstip op uw locatie afgegeven. Natuurlijk halen wij ook uw volle vuilniszakken op. Tot slot zorgen wij voor voldoende materialen zoals prikkers, hesjes, vuilniszakken en handschoenen.

Meld u aan!

Heeft u zin in een gezellige, actieve en leuke Priknick in uw wijk, met als resultaat een mooie schone wijk? Meld uw groep dan vóór 15 maart aan! Stuur hiervoor een mail naar [email protected]. Geef hierbij het volgende aan: Locatie, aantal personen, ochtend of middag (i.v.m. brengen van de spullen en het eten/drinken), het aantal personen en de locatie.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen