Samen sterk in uw buurt Week 19

Foto: Team Wijkgericht SAMENwerken

Deze week zijn onze teams van maandag tot en met vrijdag in de omgeving van de Ambrosius Rozendaelstraat (buurt Geertruidenberg 1).

Op woensdag 1 mei zijn we aanwezig bij de speeltuin in de Ambrosius Rozendaelstraat. Komt u binnenkort ook bij ons langs om in gesprek te gaan over buurtfeesten, de Buitenspeeldag of geveltuintjes?

Vanaf deze week plannen we de ontmoetingen op woensdagen of vrijdagen in de avond of aan het einde van de middag. We hopen u op een van deze momenten te ontmoeten!

Week 19

Volgende week zijn we aanwezig in buurt Geertruidenberg 2, omgeving Gouverneurslaan. Op woensdag 8 mei gaan onze teams graag met u in gesprek bij de Gouverneurslaan tussen 15:00 en 17:00 uur. Bent u benieuwd wanneer we bij u in de buurt zijn? U vindt onze agenda op Geertruidenberg.nl/samen-sterk-in-uw-buurt.

GRIP-wagen

We nemen de GRIP-wagen mee wanneer we bij u in de buurt zijn. GRIP staat voor Grondstoffen Inleverpunt. U kunt bij de GRIP-wagen kapotte spullen of spullen die u niet meer nodig heeft, gratis inleveren. Dat scheelt weer een ritje naar de milieustraat! Op Geertruidenberg.nl/grip-wagen ziet u welke grondstofstromen u bij de GRIP-wagen kunt inleveren.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen