Publieksversie 6 februari

Foto: geertruidenberg.nl

Publieksversie 6 februari

Hernieuwd extern onderzoek naar de gezondheidsstaat van de beuk aan het Willem Alexanderhof

De gemeente Geertruidenberg laat opnieuw onderzoek uitvoeren naar de gezondheidsstaat van de rode beuk aan het Willem Alexanderhof. We kiezen in samenwerking met omwonenden, kinderdagverblijf Groei en Thuisvester een extern onderzoeksbureau. Afhankelijk van de uitkomsten van het onderzoek nemen we vervolgstappen. Deze vervolgstappen zullen in nauwe samenwerking met de omwonenden, het kinderdagverblijf en Groei plaatsvinden.

Gunning reconstructie fietspad Groenendijk

Het college van B&W heeft besloten het project reconstructie fietspad Groenendijk voorlopig te gunnen aan de laagste aanbieder. Als er geen bezwaren volgen, gunnen we de werkzaamheden definitief.

Vaststelling Regeling melden vermoeden misstand en inbreuk op Unierecht

Het college van B&W stelt de Regeling melden van vermoeden van misstand en inbreuk op Unierecht vast. Deze regeling maakt het voor medewerkers mogelijk om (vermoeden van) misstanden te melden. In de regeling is de bescherming van de melder ‘de klokkenluider’ geregeld. Hiermee voldoen we aan de Wet bescherming Klokkenluiders.

Strategische Agenda en Actieprogramma 2024-2028

Het college neemt kennis van de Strategische Agenda en het Actieprogramma 2024-2028 van de Regio West-Brabant (RWB) en legt beide documenten ter bespreking voor aan de gemeenteraad. Met de gemeenteraad vindt afstemming plaats over het al dan niet indienen van een zienswijze hierover.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen