Admiraalszaal Geertruidenberg – Haunted house is terug! En Hoe

Foto: Admiraalszaal

Geniet van een heerlijk buffet terwijl er een mysterie voor uw ogen wordt opgelost, of toch niet helemaal? Of toch wel? Misschien helpt u zelfs wel mee aan de oplossing en ontmaskerd u een diep geheim.. U hoeft geen stalen zenuwen te bezitten, want ons personeel is tot de tand bewapend voor ongenode gasten en rariteiten en zullen u met hun leven beschermen, zodat u in alle “rust” kunt genieten van het heerlijke buffet wat klaar staat in de keuken van onze ietwat onrustige kok.

Uw gastheer Vlad III zal u van harte welkom heten in zijn herberg en u kennis laten maken met lokale ingrediƫnten. Als alles goed gaat blijft iedereen leven op deze avond, maar het kan zijn dat de deur van de keuken nog even op slot blijft. Wie kan en durft dit op te lossen?

Let op:
Haunted House is geen diner, geen theater, maar een beleving en houdt het midden tussen een escape room en een moorddiner, maar dan zonder diner, maar wel met een buffet. U kunt gedurende de avond dus willekeurig op diverse plaatsen gaan zitten door de zaal, of lekker dicht bij elkaar in de buurt blijven, u bepaalt het zelf. Natuurlijk zijn er genoeg tafels voor het aantal mensen in uw gezelschap.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen