Subsidie activiteiten in de kerstperiode

Foto: Jan Stads / Pix4Profs

Wilt u deze kerstperiode een leuke activiteit organiseren? We bieden een subsidie voor activiteiten in de periode van 22 december 2023 – 8 januari 2024. Met een maximumbedrag van €500 euro kunt u uw creatieve idee werkelijkheid laten worden. Hieronder vindt u enkele voorbeelden ter inspiratie:

  • Carnavalswagen bouwen voor kinderen: Onder het motto “jong geleerd=oud gedaan” gaan kinderen dit jaar voor de eerste keer aan de slag te gaan met het zelf bouwen van een carnavalswagen.
  • Nieuwjaarsbingo: Inwoners in Raamsdonksveer organiseren een te gekke nieuwsjaarsbingo. Bingo wordt niet meer zo veel gedaan en toch is en blijft het heel leuk.
  • Walking Christmas: In Raamsdonk organiseert muziekvereniging St. Bavo een Walking Christmas. Op drie plaatsen op het kerkplein speelt er wisselend kerstmuziek. Er is een koper ensemble en een houten ensemble.
  • Open reünietoernooi TTV Smash: TTV Smash organiseert op 26 december 60 jaar en organiseert een open reünietoernooi voor leden, oud-leden en niet-leden.

Subsidie aanvragen

Heeft u een goed idee voor een activiteit? Dan kunt u de subsidie aanvragen voor het bedrag dat u nodig heeft, tot een maximumbedrag van €500 euro. Op Geertruidenberg.nl/kerstactiviteit vindt u meer informatie over de subsidie en de voorwaarden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen