Help Ad Fens. “Op weg naar herstel.”

Op 4 december 2015 veranderde het leven van Ad Fens uit Raamsdonksveer 180 graden. Van een hard werkende man, aangenaam druk, sociaal, naar een leven waarin hij voornamelijk in bed ligt. Alles wat hij leuk vond om te doen en nu niets kan doen, is voor ons onbegrijpelijk. Voor jaren heeft hij door Europe gereden voor zn werk. Erg onafhankelijk, maar sinds die dag is hij juist erg afhankelijk van iedereen voor hulp. Dit heeft niet enkel een impact op zn lichaam maar ook op zn emoties.

Zoals sommigen van jullie weten, heeft Ad (mijn vader / man) nu bijna 42 maanden geleden een arbeidsongeval gehad en ligt nu meer dan 3 jaar in bed met zenuwbeschadiging en verlamming in het onderbeen.

Hij is nu behandeld in vijf verschillende ziekenhuizen, gezien bij vele artsen en elke arts schrijft iets anders voor, geeft een injectie hier en daar, het resultaat; meer pijn en totaal geen verbetering. De artsen in Nederland hebben gezegd dat hij er maar mee moet leren leven, 24/7 ondraaglijke pijn en bijna niet meer in staat om te lopen.

Maar we geven niet op, in Baltimore – Maryland is de wereldberoemde John Hopkins Medical Center voor geavanceerde behandeling en onderzoek. Hopkins-patiënten hebben toegang tot de nieuwste beeldvormende en diagnostische hulpmiddelen die beschikbaar zijn, en er is een lange geschiedenis van wetenschappers die geavanceerde patiëntzorgtechnologieën ontwikkelen. De kliniek is gespecialiseerd in het behandelen van de meest gecompliceerde gevallen door tertiaire zorg, en ze hebben een mogelijke behandeling gevonden voor Ad. John Hopkins’ Neuroloog Dr. Bydon heeft voorgesteld om een wervel te verwijderen die de druk zal wegnemen van de zenuwbanen. Na de ingreep zal Ad door een langdurig revalidatie programma moeten gaan om weer kracht terug te krijgen in de spieren en mogelijk te lopen.

John Hopkins-specialisten behandelen jaarlijks bijna 10.000 mensen met perifere neuropathie. John Hopkins in Baltimore is een van de top medisch centrum voor neurologie en neurochirurgie in de Verinigde Staten. Er zijn verschillende methoden die ze gebruiken, en dit kost natuurlijk geld. Omdat het in Amerika is, betaalt de verzekering niets en daarom hopen we via deze GoFund genoeg geld op te halen om Ad te laten behandelen. Elke dollar / euro helpt waar we heel dankbaar voor zijn. Momenteel hebben we door vele donaties van vrienden, familie, oud-collega’s en vreemden bijna $22.000 opgehaald, echter we er zijn er nog lang niet. Voor de behandeling en nazorg mogelijk te maken heeft John Hopkins ons mede gedeeld dat het ongeveer $180.000 gaat kosten.

Zoals eerder gezegd, iedere donatie is een stap dichterbij, voor welke wij erg dankbaar zijn. Alvast bedankt voor de donatie en hopelijk kan Ad weer zonder pijn door het leven of misschien als wonderen echt bestaan, weer kunnen lopen.

Jose & Damaris

https://www.doneeractie.nl/help-ad-op-weg-naar-herstel/-33721

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen