Groot Asfaltonderhoud in onze gemeente

Foto: PixaBay

Op vrijdag 30 september om 19.00 uur starten we met het tweede en laatste weekend met werkzaamheden aan het asfalt op de Maasdijk. De werkzaamheden zijn hetzelfde als voorgaande weekend, namelijk het verwijderen en aanbrengen van asfalt.

De Maasdijk is dan vanaf de kruising met de Steurweg tot de rotonde Bergsedijk/Keizersdijk afgesloten voor autoverkeer. Ook de kruispunten Collegeweg/Vondellaan en Zalmweg/Essenboom zijn dan volledig afgesloten voor al het verkeer. Industrieterrein Dombosch is bereikbaar via A27 afslag 20 – Steurweg. De afsluiting duurt tot maandagochtend 3 oktober 5.00 uur.

Stationsweg afgesloten op woensdag 5 oktober 9:00 uur

Ook een gedeelte van het asfalt op de Stationsweg moeten we vervangen. Op woensdag 3 oktober om 9.00 uur starten wij met het vervangen van de asfaltdeklaag. De Stationsweg is dan vanaf het Koninginnebastion tot aan de Centraleweg in beide richtingen afgesloten. We leiden het verkeer via verschillende omleidingsroutes om. De werkzaamheden zijn op woensdag 3 oktober om 21.00 klaar.

Amerweg afgesloten op donderdag 6 en vrijdag 7 oktober

Het asfalt op de Amerweg is heel slecht. Ook dit gaan we vervangen. Dit is een grote klus. Daarom sluiten we de Amerweg vanaf donderdag 6 oktober 7.00 uur volledig af voor al het verkeer. De werkzaamheden vinden plaats vanaf rotonde Centraleweg tot kruising Stadsweg. De Amercentrale blijft bereikbaar via een omleidingsroute. We stellen de weg op vrijdag 7 oktober om 18.00 uur weer open voor al het verkeer.

We proberen ervoor te zorgen dat u zo min mogelijk last heeft van de wegwerkzaamheden.

Bron: Gemeente Geertruidenberg

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen