Christmas Holiday Experience – Een beleving voor het hele gezin tijdens de Kerstdagen

Foto: Scattando Events / Admiraalszaal

De kerstman is de weg kwijt geraakt in zijn werkplaats. Kom jij hem helpen zodat hij op tijd alles in de arrenslee heeft liggen?

De Christmas Holiday Experience vindt plaats in Fort Sint Gertrudis, Haven 54, Geertruidenberg. Je bent op 1e en 2e kerstdag tussen 11.00 – 16.00 uur van harte welkom in De Admiraalszaal voor koek en zopie, bestel je drinken gezellig bij onze Kerstelfjes en Kerstdames.

Even een leuke wandeling in vestingstad Geertruidenberg om je benen te strekken tijdens de kerstdagen (we hebben optioneel ook een leuke wandelroute klaar liggen die je kunt lopen) waarbij je start en eindigt in het Fort.

Vanuit de Admiraalszaal start ook de Christmas Holiday Experience (deze is binnen en duurt maximaal een uur, afhankelijk van je eigen handigheid), waarbij je door middel van allerlei opdrachten en puzzels in de kerstsfeer de kerstman kunt helpen een stapje dichterbij de cadeautjes te komen.

En wie weet kom je de kerstman zelf ook nog tegen!

Entree Fort/Admiraalszaal: Gratis
Kerst wandeltocht: € 5,- (per groep)

Christmas Holiday Experience:

  • € 25,- voor volwassenen
  • € 12,50 voor kinderen tot 14 jaar
  • Kinderen tot 4 jaar gratis.

Bestel hier je tickets

De Christmas Holiday Experience vertrekt ieder half uur en is het leukste te spelen met 2 tot 8 personen, boek op tijd je plekje als je voorkeur hebt voor een bepaald tijdblok.

  • 25 en 26 December 2022 11.00 – 16.00
  • Fort Sint Gertrudis, Haven 54, Geertruidenberg
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen