Uittocht – Uitzwaaien Sint en Pieten

Foto: Sint GBRV

Wat zijn Sint en de Pieten nog heerlijk aan het genieten van hun bezoek aan Nederland. Maar 5 december komt nu snel dichterbij en dat betekent dat het ook weer bijna tijd is om afscheid te nemen van elkaar.

Dinsdagochtend komen ze even bij van een drukke pakjesavond, maar ’s avonds vertrekken ze dan toch richting de boot in de Passantenhaven. Gelukkig gaan ze er niet stilletjes vandoor, hopelijk ben jij er ook bij en zwaai je mee naar Sint en Pieten.

De Pietenband en een aantal Pieten vertrekken vanaf de parkeerplaats aan de Helling (Het Spant/Scheepswerflaan) in Raamsdonksveer. Zij wandelen om 17.30 uur graag met jou naar Geertruidenberg. Jullie wandelen naar Fort Sint Gertrudis in Geertruidenberg van waaruit Sint en de rest van de Pieten vertrekken naar de Passantenhaven. We verzamelen aan de achterkant van het Fort, ofwel aan de Marktzijde.

Sint en Pieten vertrekken om 18.00 uur vanuit het Fort richting de haven en vinden het heel gezellig als jullie allemaal meewandelen.

Neem jij een lampje of lampionnetje mee?
Na een korte wandeling (Markt, Vismarktstraat, Havendijkstraat en zo door naar de Passantenhaven) gaan Sint en Pieten in de haven aan boord, waarna ze niet veel later echt naar huis vertrekken. Zwaai jij mee?

Uittocht – Uitzwaaien Sint en Pieten

  • Waar: Het Spant – Scheepswerflaan Raamsdonksveer
  • Datum / Tijd: Dinsdag 6 december 2022 om 17:30

Bron: Sint GBRV

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen