Feest van Fenne organiseert inzameling voor slachtoffers in Turkije en Syrië

Foto: PixaBay

Afgelopen maandag kwam het verschrikkelijke nieuws dat Turkije en Syrië zijn getroffen door zware aardbevingen. De aardbevingen hebben grote gevolgen voor de bevolking. Het leed en verdriet is enorm en de beelden die we zien zijn hartverscheurend.

Ons medeleven gaat uit naar alle slachtoffers en hun nabestaanden die getroffen zijn door deze afschuwelijke gebeurtenis. Wij wensen iedereen die op dit moment in onzekerheid verkeert over de situatie van hun dierbaren, heel veel sterkte. Daarom hangt de vlag in gemeente Geertruidenberg vandaag halfstok.

Aanstaande zaterdag 11 februari organiseert “Het feest van Fenne” tussen 10.00 en 14.00 uur een inzamelingsactie. Je vindt het “Feest van Fenne” in de Veerse toren, Oosterhoutseweg 18 in Raamsdonksveer. Op de facebookpagina Feest van Fenne vind je welke middelen er ingezameld worden. Ook een donatie aan giro 555 is zeer welkom.

Mocht je in onze gemeente een actie starten om de getroffenen in Turkije en Syrië te helpen, dan horen wij dat graag zodat we de actie kunnen delen op onze kanalen. Je kunt dit doorgeven via [email protected].

Bron: Gemeente Geertruidenberg

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen