Asieldier van de week: Duitse Herder Bambi

Foto:

Bambi is een ontzettend lieve Duitse Herder teef van 6 jaar. Wegens privéredenen kon haar eigenaar niet meer voor haar zorgen.

Bambi is een vriendelijke hond en sociaal naar mensen. Ze is enthousiast en kan soms ook wat nerveus zijn. Ze kan goed alleen thuis zijn en luistert goed naar alle commando’s.

Andere honden vindt ze meestal niks. Ze blaft en vindt het spannend. Met katten kan ze niet overweg, hier gaat ze achteraan. Van drukke kinderen raakt ze overprikkeld. Daarom plaatsen we haar alleen bij evt. rustige tieners.

Bambi is gek op spelen! Vooral ballen en stokken vindt ze het einde, zoals op de foto’s ook te zien is! Ze kan onvermoeibaar achter stokken aan rennen en komt hem ook iedere keer super enthousiast weer terugbrengen. Ze kan dan niet wachten tot je hem weer voor haar weggooit!

We zoeken voor Bambi een Herder liefhebber die consequent is en haar kan de beweging en uitdaging kan bieden die een Herder nodig heeft! En heeeeel veel met haar kan spelen! Heeft u interesse in deze knappert?

Ga naar www.louterbloemen.nl voor meer informatie over Bambi of onze andere asieldieren die in afwachting zijn op een nieuwe baas.

Wilt u maandelijks een steentje bijdragen aan de opvang voor asieldieren? Word donateur en ga naar https://louterbloemen.nl/lbdonateurs/ voor meer informatie.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen