Koopwoning van de week: Keizersdijk 61 Raamsdonksveer

Foto: Funda / ERA Makelaardij Amerstreek

Eens in de zoveel tijd komt er een mooie kans voorbij waar je wonen en werken perfect kunt combineren of 1 van beide precies op je wensen kan afstemmen. Is dat wat u zoekt? Dit is precies wat wij u bieden bij dit veelzijdige object.

Midden in het bruisende centrum van Raamsdonksveer staat dit grote dijkhuis met op de begane grond een volledige ingerichte kapperszaak met woonruimte wat wordt aangeboden met de bestemming Gemengd 1. Dat wil zeggen dat u er; een prachtig woonhuis mag maken, een winkel mag beginnen/voortzetten of een combinatie van beide of eventueel diverse andere activiteiten.

Begane Grond/Dijkniveau

Entree, grote winkel-ruimte/kapperszaak met keukentje, hal met toilet en trapopgang. Aan de achterzijde is er een trap die naar de achtertuin gaat. Begane grond oppervlakte is bijna 70m². Via de achtertuin is de benedenruimte / souterrain te bereiken, een praktische ruimte met aansluitpunten voor de wasmachine, de opstelling CV ketel en een toiletruimte. Tevens in de naastgelegen ruimte een kleine privé barruimte. De achtertuin is op het zuiden gelegen en is netjes aangelegd en voorzien van een tuinhuis. De achtertuin heeft een achterom en komt uit op een flink parkeerterrein. (voldoende parkeergelegenheid in de buurt dus.)

Eerste verdieping:

Op de eerste verdieping vinden we de doorzon woonkamer en de open keuken aan de achterzijde. De woonkamer en keuken afwerkingen zijn netjes maar zullen bij nieuwe eigenaren misschien uitnodigen tot wat moderniseringen. Aan de voorzijde van de eerste verdieping vinden we de complete badkamer (ligbad, douche, toilet en wastafel) echter deze badkamer is wel aan vernieuwing toe.

Tweede verdieping:

Op de tweede verdieping vinden we 3 slaapruimtes (voorheen 2 slaapkamers) en bergruimtes.

Al me al een groot huis met veel mogelijkheden en voor de actieve ondernemer een buitenkans om voor een aantrekkelijke prijs zoveel werk en leefruimte te kunnen combineren.

Meer informatie: 

Bron: Funda.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen