Haal uw gratis tochtbanden, radiatorfolie en ledlampen op

Foto:

We hebben de inkomensgrens voor de Praxisactie verhoogd. Verdient u ongeveer 2200 euro netto per maand (ongeveer 200% van het minimum)? Dan komt u nu waarschijnlijk ook in aanmerking. Zo kunt u dankzij de Praxisactie gratis tochtbanden, radiatorfolie en ledlampen ophalen bij de Praxis in Raamsdonksveer (Bliek 25).

Wat leveren deze kleine maatregelen op?

Energie die u bespaart, hoeft u niet te betalen. Met de hoge energieprijzen maken kleine maatregelen een groot verschil.

Het pakket met gratis energiebesparende producten is ongeveer 75 euro waard. Daarnaast kunt u met deze kleine maatregelen al snel 250 euro per jaar aan energie besparen.  Meld u dus snel aan voor de Praxisactie!

Vul het formulier in op Duurzaamgeertruidenberg.nl

Op Duurzaamgeertruidenberg.nl/praxis-actie vindt u een formulier. Op deze pagina vindt u tevens de inkomenstabel. Hier kunt u de verschillende netto maandinkomens zien per leefsituatie. Het formulier is ook uitgeprint beschikbaar bij de gemeentebalie.

Als u in aanmerking komt voor de actie ontvangt u een ophaalbrief. Op vertoon van uw ophaalbrief kunt u de gratis spullen ophalen. De spullen zijn direct beschikbaar zolang de voorraad strekt.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen