Koopwoning van de week: Berkenstraat 4 Raamsdonksveer

Foto: Funda / ERA Makelaardij Amerstreek

Zoekt U een ruime en goed onderhouden eengezinswoning, type 2/1 kapwoning met riante vrijstaande garage, eigen dubbele parkeerplaats en tuin op het zuidwesten, dan is deze woning zeker iets voor U!

De woning staat op een perceel van 193 m2 eigen grond, heeft een woonoppervlakte van ca. 109 m2 en een inhoud van ca. 396 m3. Het oorspronkelijke bouwjaar van de woning is 1953. De woning is keurig onderhouden en volledig met zijn tijd meegegaan. De woning is voorzien van dak-, spouwmuur- en vloerisolatie alsmede hardhouten en kunststof kozijnen met isolerende HR++ beglazing.

Verwarming en warm water middels HR c.v.-combiketel Remeha (2011). Daarnaast beschikt de woning over maar liefst 24 zonnepanelen. Het al keurige milieulabel B is afgegeven op basis van 12 zonnepanelen en zonder de HR++ beglazing boven.

De woning ligt in een kindvriendelijke buurt op korte afstand van basisscholen en het winkelcentrum alsmede de dorpskern. Voorts is de woning gunstig gelegen ten opzichte van de diverse uitvalswegen en het openbaar vervoer. In de straat is er meer dan voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Meer informatie: 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen