Hoe alert bent u?

Foto:

Whatsappfraude, phishing, spoofing, babbeltrucs en bankfraude. Termen die tegenwoordig helaas veel voorkomen in het nieuws. Maar hoe kunt u dit herkennen? En nog belangrijker, hoe zorgt u ervoor dat dit u niet overkomt?

Ontdek het tijdens de bijeenkomst ‘Senioren en (digitale) veiligheid’. Een wijkagent van politieteam Dongemond geeft tijdens de bijeenkomst een presentatie. U krijgt uitleg over de begrippen, we verdiepen ons in de risico’s van de digitale wereld en we leggen u uit hoe u ervoor kunt zorgen dat u geen slachtoffer wordt.

Woensdag 17 mei

U bent van harte welkom op woensdag 17 mei om 13:00 uur in de Raadzaal van het Gemeentehuis, Vrijheidstraat 2 Raamsdonksveer. U kunt zich aanmelden op verschillende manieren. U kunt bellen naar Surplus Welzijn via 0162-520706 of mailen naar: [email protected]. Daarnaast vindt u in de Langstraat van 3 mei een strook die u naar ons op kunt sturen om zich aan te melden.

Er is beperkt plaats dus zorg dat u zich snel aanmeldt. We hopen op een goede opkomst en het zal zeker een mooie en leerzame middag worden!

Laten we samen alert blijven en ervoor zorgen dat u niet het volgende slachtoffer bent.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen