Steun De Kloosterhoeve en de strijd tegen de Ziekte van Huntington

Foto: PixaBay

De Kloosterhoeve is een bijzondere locatie in Raamsdonksveer, vanwege de unieke woonzorgcombinatie voor cliënten met de ziekte van Huntington. De Kloosterhoeve biedt gespecialiseerde zorg en behandeling, gericht op kwaliteit van leven en woonplezier.  We roepen de deelnemers aan de Donge Swim Geertruidenberg op om donaties te werven voor De Kloosterhoeve. Bij uw inschrijfbevestiging ontvangt u een uitleg en QR code.

Op zondag 2 juli nemen rond de 100 sportievelingen uit de gemeente Geertruidenberg een duik in de Donge. Zij zwemmen 500, 1.000 of 2.000 meter bij de eerste editie van de Donge Swim Geertruidenberg. De deelnemers aan de 500 meter zwemmen op en neer over de Donge. De zwemmers die de uitdaging van een langere afstand aandurven, zwemmen naar de Willem Letschertbrug en vervolgens via de Bergsebrug weer terug.

De Reddingsbrigade Moerdijk waakt over de veiligheid van de deelnemers. Na de finish wacht een drankje en een versnapering op de deelnemers. Natuurlijk krijgen ze een welverdiende medaille. Tegen betaling kunnen ze ook meedoen aan een pastabuffet of vergelijkbare maaltijd na afloop.

  • Wanneer: zondag 2 juli 2023
  • Aanvang: 14.00 uur
  • Afstanden: 500, 1.000 of 2.000 meter.
  • Voor wie: 12 jaar en ouder. 8 tot en met 11 jaar mag meedoen onder begeleiding van een volwassene.
  • Kosten: 25 euro.
  • Inschrijven kan tot en met 25 juni.

Inschrijven kan via Deze link

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen