Wát?! New York Pizza bestaat 30 jaar en geeft 200 gratis pizza’s weg in Raamsdonksveer!!!

Foto: New York Pizza Raamsdonksveer

Eigenaar van de New York Pizza vestiging aan de Keizersdijk 2 in Raamsdonksveer, Boy van Gastel, vindt een smakelijke traktatie wel op zijn plaats: “Dit jaar viert New York Pizza, ook wel The Master of Dough genoemd, haar 30-jarig bestaan. Om dit te vieren wordt er gratis, jawel, GRATIS pizza uitgedeeld. Want wie jarig is, die trakteert!”.

Het lijkt te mooi om waar te zijn maar het is echt zo. Om dit feestjaar te vieren gaat New York Pizza Raamsdonksveer, 200 gratis pizza’s weggeven! Het enige wat jij hoeft te doen is je op vrijdag 16 juni te haasten naar de winkel om je gratis pizza op te halen. Wie wil dat nou niet?

Mis dit feest niet!

Kom op vrijdag 16 juni tussen 13.30 en 15.30 uur naar de winkel toe en kom deze gratis pizza bemachtigen! Kom wel op tijd want OP = OP en dat zou toch zonde zijn. Bon Apetite!

2e pizza gratis deal!

Maar dat is niet alles… Nadat deze gratis pizza’s zijn weggegeven krijg je 10 dagen lang je tweede pizza gratis bij New York Pizza. Deze kan je scoren t/m zondag 25 juni. Geniet van de lekkerste en verse pizza’s bij New York Pizza. Al 30 jaar, It’s the Dough!

Smaakt dit naar meer? Kom dan bij ons werken en wordt dé nieuwe pizzabezorger, pizzabakker of bedrijfsleider 😊. Ga naar: newyorkpizzajobs.com en bekijk alle vacatures bij jou in de buurt.

New York Pizza 

  • Keizersdijk 2 4941GE Raamsdonksveer
  • vrijdag 16 juni tussen 13:30 en 15:30

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen